marți, iulie 23, 2024

Florian Velicu, acuzaţii GRAVE despre datoriile PNL Giurgiu pentru materialele din campaniile electorale din 2020

Must Read

Fost secretar general al PNL Giurgiu, Florian Velicu a făcut, recent, la Open TV, o serie de dezvăluiri despre celebrul caz al materialelor de promovare electorală, cumpărate şi neplătite de organizaţia menţionată, în alegerile trecute.

Am scris şi noi AICI, recitiţi!

Florian Velicu acuză că au fost achiziţionate materiale „în neştire” şi la preţuri uriaşe, deci, ilegal. El spune că a refuzat să semneze facturile exorbitante care au venit, ulterior, de unde şi „ruperea” relaţiilor dintre el şi conducerea PNL Giurgiu.

„Au dat comandă de materiale de campanie, în neştire. Au fost comandate materiale de către cei doi candidaţi la parlamentare, Toma şi Alexandru Andrei împreună cu Beianu. Au avut o întâlnire cu reprezentantul firmei AMMA Print, Mihai Volintiru, eu nu m-am întâlnit cu el, iar Dan Motreanu susţine că nici el. Au antamat cantităţi enome, fără să anunţe pe nimeni, fără să ceară acordul cuiva. Angajarea cheltuielor este apanajul preşedintelui organizaţiei, respectiv al secretarului… Au luat chinezării, tricouri şi şepci la preţuri de firmă, au luat pixuri de 70 de bani la preţ de Parker şi tot aşa. Şi au spus că vor veni ei să acopere cheltuielile astea. Dar, dacă nu ai sursă, cum să angajezi o asemenea cheltuială? I-au spus reprezentantului AMMA Print să trimită factura, că o semnează secretarul general. I-auzi…?!”, a spus Velicu.

El a precizat că facturile de la localele din 2020 au venit chiar în 4 decembrie, în campania de la parlamentare. „Sute de mii de lei. Am refuzat să semnez contractul. Înţelegerea cu firma a fost cel puţin discutabilă. Şi Beianu a împrumutat 600 de mii de lei, bani necesari pentru candidatură, tot de la Volintiru(…). Au fost luate materiale la preţuri mult mai mari decât cele din piaţă. Domnii care au fost să antameze aceste materiale i-au dat garanţii patronului firmei că semnează secretarul. Ei au negociat, eu nu am semnat niciun fel de document(…). Am aruncat doi paleţi de afişe cu Beianu, comandate de el. Bani aruncaţi pe fereastră. N-are cum s-o rezolve(PNL, n.r.), au uitat să îşi acopere cheltuielile astea, au fost procese, penalizări… Un alt lucru, tot în 4 decembrie 2020, am primit o factură de la AMMA Print pentru ALDE, de la o campanie din 2016. Ce concluzie trageţi?”, a mai spus Florian Velicu.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This