vineri, iulie 19, 2024

Deputat Marian Mina: „Investiţii record, în ţara noastră, în 2023: 38,3 miliarde de euro, dublu faţă de 2019 şi cu 26% mai mari decât în 2022!”

Must Read

„Guvernul condus de preşedintele #PSD, Marcel Ciolacu, a reuşit, astfel, o performanţă extraordinară, prin mobilizarea resurselor ţării pentru investiţii fără precedent, în ultimii 5 ani. Iar acest lucru a însemnat un număr record de angajaţi, majorarea salariilor şi asigurarea resurselor pentru creșterea pensiilor.

Aşa cum Marcel Ciolacu şi-a asumat în programul de guvernare, investiţiile au devenit un motor de creștere economică, în România. Pe de altă parte, alături de marile proiecte de #infrastructură, fără precedent, în toată ţara sunt în derulare investiţii pentru:

– Apă şi canalizare

– Drumuri de calitate

– Unităţi de învăţământ moderne

– Sistem de sănătate îmbunătăţit

PSD îşi propune ca, în următorii 5 ani, să fie canalizate peste 150 de miliarde de euro în investiţii publice, cu bani europeni sau din bugetul naţional”- preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This