marți, februarie 20, 2024

Alpha Fighters Academy Giurgiu: Antrenamente gratuite pentru copii cu autism

Must Read

Instructorul Eduard Igeaua, cel care deţine Alpha Fighters Academy Giurgiu, anunţă că, începând din luna asta, va oferi gratuit antrenamente pentru copiii cu nevoi speciale.

„Pentru că mediile organizate în care copiii cu autism se pot aduna pentru a practica un sport sunt aproape inexistente, acest lucru ducând la consecințe negative precum excluderea acestora și ignorarea nevoilor lor speciale, am decis ca începând cu această lună, copiii cu nevoi speciale care vor să practice un sport, se pot înscrie #GRATUIT la antrenamente în cadrul Academiei Alpha Fighters.

Artele marțiale combină elemente de predictibilitate și structură cu provocările interacțiunii fizice cu alți oameni. Pentru mulți copii cu autism artele marțiale sunt o modalitate minunată de a-și dezvolta abilitățile fizice și stima de sine, din acest motiv am semnat un parteneriat cu Asociația “Ai voință, ai putere Giurgiu” fiind deja înscriși 8 copii din cadrul asociației la cursurile de karate.

Îi aștept cu drag și multă răbdare pe toți copiii speciali!”, a scris pe Facebook Eduard Ingeaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This