luni, iunie 17, 2024

Breakingnews, ultima oră, horror! Un primar a fost scos de pe un grup de Whatsapp! Gata, e apocalipsa!

Must Read

Dacă scoaterea unui primar de pe un grup de Whatsapp a devenit subiect bombă pentru presă, fie aceasta locală ori naţională, e clar că ne-am tâmpit de tot.

Sigur că, la început de an, dacă nu arde ceva, e bun orice rahat pe care să-l faci să trosnească pentru audienţă(sau, prietenii ştiu de ce, pentru-o ciorbă), dar dă-o dracu’ de treabă!

N-ai cum, mă, să pretinzi că mai există un strop de decenţă, de minim simţ al realităţii în mintea ta odihnită, dacă te-apuci să jeleşti în public pentru că reprezentanţii unei instituţii, în speţă Prefectura, au decis să-l excludă dintr-un grup de Whatsapp(unde se discută treburi administrative, de oameni mari şi serioşi) pe un primar care se ţine de miştouri şi de alte figuri care n-au legătură cu obiectul şi scopul grupului.

Pentru cei care au ratat “megaştirea”, este vorba despre primarul Breazu de la Putineiu, ejectat cu eleganţă de pe un grup cu edili şi Prefectura. Evident că nu i s-a deschis paraşuta şi aterizarea n-a fost lină, înţelegem, dar, totuşi…

Dacă lansezi ideea că omul cu pricina a rămas pe dinafară în ceea ce priveşte comunicarea între instituţii, înseamnă că ţi-ai lăsat jumătate din creier în 2023, aruncat la gunoi odată cu resturile de la porcu’ de Crăciun. Ca să fim eleganţi şi să nu spunem că ai şi tras apa după el… Atât s-a putut.

S-o scrii tu pe ziarul tău local, hai, fie, înţelegem, că foamea-i mare, … agricola Breazu-ţi merge bine şi ţie, dar s-o transmiţi către presa centrală, ca subiect naţional, asta înseamnă să fii… paralel cu orice.

E bine măcar că băieţii ăia de la Bucureşti au minte, dar şi simţul umorului dezvoltat. În plus, şi-au amintit că există viaţă (şi înainte, dar) şi după Whatsapp. Că asta este o platformă privată, că, dacă vrei să faci grup, îl faci, dacă nu, nu, dacă vrei să excluzi pe cineva o faci, dacă nu, nu. Că aşa-i pe Net.

Că, dacă pică toate reţelele de socializare şi platformele, tot ne rămân hârtia, creionul şi Poşta Română(pariu?!).

Mi-amintesc când, pe vremea doamnei prefect Aneta, foarte susţinută de PNL, am pus, din greşeală, pe grupul cu Prefectura, o poză-pamflet. Nici n-am apucat s-o şterg sau să-mi cer scuze şi am fost dată afară. În câteva minute. N-a stat nimeni la discuţii. Şi nici măcar nu era vreun mişto la adresa doamnei respective. Ce trebuia să fac? Să-mi ridic fustele, ca nea Breazu, şi să ţip că pune PNL-u’ pumnu’n gura presei? Că mi-au fost tăiate toate căile de comunicare cu instituţia şi nu voi mai avea cum să le zic oamenilor ce se petrece în Prefectură?

Vedeţi cât de penibilă e treaba?

În fine, de ceva vreme nu mi-a mai fost dat să văd o asemenea aberaţie. Pardon, pe locul I e aia cu primarul municipiului Giurgiu care zice că vandalizările de la Cetate au fost făcute de unii plătiţi de contracandidat…

Doamne, Dumnezeule! Chiar e Apocalipsa… Cum ar veni, de fapt, e doar începutul apogeului prostiei. Am zis!

*Pe ici pe colo, acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This