marți, februarie 20, 2024

Deputat Marian Mina: „Nicio iniţiativă legislativă ce urmăreşte destrămarea ţării noastre NU ar trebui să ajungă în Parlament!”

Must Read

„INTEGRITATEA si SUVERANITATEA ROMÂNIEI NU se discută şi nicio iniţiativă legislativă ce urmăreşte destrămarea ţării noastre NU ar trebui să ajungă în Parlament!

Astăzi, am votat împotriva celor trei proiecte de lege ale unor reprezentanţi ai UDMR cu privire la aşa-zisa autonomie a Ţinutului Secuiesc, în fapt o separare a cetățenilor români pe criterii etnice.

Aşa cum era de aşteptat, ipocrizia AUR a atins apogeul! Ori ei chiar nu înțeleg procedurile parlamentare și gafează grav, ori doar vor să întrețină un scandal pe o temă falsă, în scop electoral. Însă, un lucru este cert: integritatea României NU se negociază, iar democraţia se realizează prin vot, nu prin scandal!

Îl felicit pe colegul meu Alfed Simonis care a transmis, din nou, un mesaj clar: România este și va rămâne un stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil!”- preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This