joi, iulie 25, 2024

Peste 52.000 de țigarete ascunse, descoperite de polițiștii giurgiuveni, în weekend

Must Read

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit în urma unui control efectuat asupra a două mijloace de transport conduse de doi cetățeni bulgari, cantitatea de 52.460 de țigarete, disimulate sub banchete, în portbagaj și  în compartimentul motor.

În perioada 04-06.11.2023, la diferite intervale de timp, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-au prezentat pentru a intra în țară doi cetățeni bulgari, în vârstă de 30 și 36 de ani, aflați la volanul unor mijloace de transport.

În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijloacelor de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, disimulate sub banchete, în portbagaj și în compartimentul motor, 52.460 de țigarete (2.623 pachete de țigări) diferite mărci.

 Cantitatea de ţigarete, estimată la o valoare de aproximativ 70.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști iar față de șoferi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Comunicat şi foto: ITPF Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This