miercuri, mai 1, 2024

OFSD Giurgiu, reprezentată la “Săptămâna egalităţii de şanse”, eveniment găzduit de Parlamentul European

Must Read

Doamnele Elena Mituleasa şi Alice Ilaş au reprezentat Organizaţia Femeilor Social-Democrate(OFSD) Giurgiu, la Bruxelles, în perioada 25-27 octombrie, atunci când Parlamentul European a găzduit conferinţa „Egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi, bază a democraţiei”. Evenimentul a avut loc în cadrul „Săptămânii egalităţii de şanse”. Cele două giurgiuvence s-au alăturat altor câteva zeci de doamne social-democrate din toată ţara.

Doamnele de la OFSD au precizat că scopul conferinței a fost acela de a face schimb de opinii cu privire la beneficiile și provocările procesului de implementare a egalității de șanse între femei și bărbați în toate politicile Uniunii Europene.

Conferința a beneficiat de participarea doamnelor 𝐇𝐞𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐃𝐚𝐥𝐥𝐢, Comisarul UE pentru Egalitate, 𝐈𝐫𝐚𝐭𝐱𝐞 𝐆𝐚𝐫𝐜𝐢𝐚 𝐏𝐞𝐫𝐞𝐳, Președintele Grupului Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, 𝐙𝐢𝐭𝐚 𝐆𝐮𝐫𝐦𝐚𝐢, Președinte PES Women, 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐞𝐚 𝐏𝐚̆𝐬𝐭𝐚̂𝐫𝐧𝐚𝐜, Ambasadorul României în Regatul Belgiei, 𝐄𝐯𝐞𝐥𝐲𝐧 𝐑𝐞𝐠𝐧𝐞𝐫, Vice-Președinte al Parlamentului European, 𝐏𝐢𝐧𝐚 𝐏𝐢𝐜𝐢𝐞𝐫𝐧𝐨, Vice-Presedintele Parlamentului European și deputat al Grupului Socialiștilor și Democraților, 𝐆𝐚𝐛𝐲 𝐁𝐢𝐬𝐜𝐡𝐨𝐟𝐟, Vice-Presedinte al Grupului Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European,𝐑𝐨𝐯𝐚𝐧𝐚 𝐏𝐥𝐮𝐦𝐛, Vice-Președinte al Grupului Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 𝐂𝐢𝐫𝐜𝐢𝐮, Șef secție Muncă, Politică Socială, de Sănătate și Protecția Consumatorilor, Reprezentanța Permanentă a României pe lângă UE și 𝐑𝐨𝐱𝐚𝐧𝐚 𝐑𝐢𝐳𝐞𝐚, advisor politic și coordonator de plenară al Grupului Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European.

Sursă foto: OFSD Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Vasile Alexandru Dragoş este candidatul PSD la funcţia de primar al oraşului Bolintin Vale

Îi urăm bun venit în #Echipa_PSD_Giurgiu lui Vasile Alexandru Dragoş, candidatul nostru la funcţia de primar al oraşului Bolintin...

More Articles Like This