joi, aprilie 18, 2024

Deputat Marian Mina: „Campusul dual este, în opinia mea, un proiect pur politic, o încercare de a obţine capital electoral şi, cel mai grav, doar o sursă de tocat banii publici, fără niciun rezultat pentru giurgiuveni”

Must Read

„Susţin orice proiect bun pentru oraşul şi judeţul nostru, am spus-o şi o repet, indiferent cine-l iniţiază sau din ce partid este. Am şi demonstrat asta, întotdeauna, la fel şi colegii mei social-democraţi din Consiliul Judeţean şi din cel Local Giurgiu.

Nu voi susţine, însă, niciodată, nişte iniţiative aberante, tot felul de idei prezentate drept investiţii „de amploare”, dar care nu fac altceva decât să îndatoreze giurgiuvenii pe zeci de ani de acum înainte. Iar campusul dual, în forma promovată, este, în opinia mea, un proiect pur politic, o încercare de a obţine capital electoral şi, cel mai grav, doar o sursă de tocat banii publici, fără niciun rezultat pentru giurgiuveni. De altfel, cred că cei care vor avea de câştigat din asta vor fi doar firmele care-i vor face SF-urile preşedintelui CJ, Dumitru Beianu. Chiar cred că pe dânsul nici nu-l interesează dacă proiectul ajunge la final şi sunt convins că ştie că n-are sorţi de izbândă.

Nu mă bucur că primarul municipiului, Adrian Anghelescu, coleg în PNL cu dl. Beianu, îmi dă acum dreptate şi recunoaşte că Giurgiu NU poate susţine financiar acest campus. Bine ar fi fost să facem asta, dar realitatea bate SF-urile domnului preşedinte al CJ Giurgiu. Acum este nevoie de bani pentru spitale, pentru drumuri, pentru şcolile pe care deja le avem(din păcate, am văzut în satele din judeţ unele mai frumoase decât cele din oraş), avem nevoie mai întâi de investitori cărora să le oferim, apoi, forţă de muncă. Nu ar trebui, mai întâi, să fim siguri că cel puţin 400 de copii giurgiuveni, în fiecare an, vor renunţa la liceele teoretice pentru a învăţa o meserie? Că avem dascăli pentru ei? Cine va răspunde dacă acest campus nu va funcţiona şi vom da înapoi zeci de milioane de euro?

Iar scuzele tardive ale dlui. Beianu, deşi mă îndoiesc că ar fi capabil să-şi recunoască incompetenţa, nu ne vor încălzi cu nimic”- preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This