vineri, aprilie 19, 2024

Preşedintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, susţine că s-a autosuspendat din PNL de un an. Atunci, ce mai caută la acţiunile de partid? ULUITOR! Spune că ceea ce se întâmplă la DGASPC ar fi o „campanie” împotriva sa

Must Read

Nu ştim cine-l sfătuişte pe preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, să posteze asemenea mesaje pe Facebook, nici nu ne interesează, dar e clar că o face prost de tot. Dacă nu-l sfătuieşte nimeni şi-o face din capul domniei sale, atunci e şi mai grav.

După ce a explodat „bomba” la DGASPC Giurgiu, mai ales după cazul copiilor bătuţi de poliţişti, după ce Facebook-ul şi presa naţională s-au umplut efectiv cu materiale despre nenorocirile pe care le îndură unii dintre copiii şi tinerii instituţionalizaţi din Giurgiu, a ieşit şi dl. Beianu cu un mesaj gen: „dă-o pe partea carosabilă”.

Iată:

Nu mai e timp de analize pe text, ci vă spunem direct, domnule preşedinte:

  1. Ploşniţele care i-au nenorocit pe copii EXISTĂ. Ce campanie împotriva dvs.? Vreţi să spuneţi că adversarii politici le-au trimis în căsuţe sau cum?
  2. Copiii aceia au fost bătuţi de poliţişti sau se bat între ei, sub atenta supraveghere a îngrijitorilor. Primul caz e din aprilie! Dacă nu ştiaţi de acesta, e foarte, foarte grav. Dacă l-aţi tăinut, e de Doamne fereşte… Ce campanie împotriva dumneavoastră visaţi, domnule preşedinte? Sunteţi sau  nu responsabilul nr.1 de viaţa acestor copii din DGASPC Giurgiu?
  3. Copiii din unele căsuţe primesc mâncare stricată, lucru constatat chiar de ministrul Familiei, venit inopinat în control. V-aţi plans că nu v-a anunţat… Asta a fost de stand-up comedy. INOPINAT asta înseamnă: să n-anunţe pe nimeni. Ce campanie împotriva dvs. visaţi, domnule preşedinte?
  4. Copiii acuză că unii îngrijitori îi agresează verbal, îi ameninţă, îi lovesc sau se uită cu ei la filme porno. Ce campanie împotriva dvs. visaţi dle preşedinte? Sunteţi sau nu responsabilul nr. 1 de tot ce li se întâmplă copiilor?
  5. Aţi scos la restaurante etc. doar două fete din sutele de beneficiari, le-aţi dat bani şi bunuri, v-aţi pozat cu ele, au venit la dvs. la Consiliul Judeţean. Ce campanie împotriva dvs. visaţi, dle. preşedinte? Dacă făcea fostul preşedinte al CJ aşa ceva, eraţi primul care săreaţi cu furca şi torţa ca să-l linşaţi(mediatic, desigur)!
  6. Fetele rămân gravide, una după cealaltă, în căsuţele de tip familial, se vorbeşte despre droguri chiar. Ce campanie împotriva dvs. visaţi, dle. preşedinte?

Asta este REALITATEA şi dvs, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, în subordinea căruia se află DGASPC, sunteţi DIRECT RĂSPUNZĂTOR!

Chiar dacă, să zicem că nu aţi luat cunoştinţă despre ororile astea, tot sunteţi răspunzător. Altfel, în condiţii similare, şi-au dat demisia MINIŞTRI, vă amintiţi? Dumneavoastră… nimic!

Dacă vreţi, în opinia mea, dacă e cineva care să facă o aşa-zisă „campanie” împotriva dvs., atunci e chiar şeful DGASPC Giurgiu, dl. Paraschiv, pe tura căruia s-au întâmplat toate nenorocirile astea! Fără supărare.

II. Mai zice dl. Beianu în mesajul smiorcăit că s-a autosuspendat din PNL de un an.

Pe bune? Unde? Cum? Că participaţi în continuare la toate acţiunile PNL Giurgiu şi e plină pagina de Facebook a organizaţiei de acţiunile dvs, ca preşedinte de CJ. Ne luaţi la mişto, ne credeţi tâmpiţi? V-aţi autosuspendat, dar n-o ştie nimeni sau cum?

Astea sunt capturi doar din ultimele câteva zile!

Aşadar, domnule preşedinte, ca să fie treaba treabă şi până vă demonstraţi nevinovăţia, nu ar fi pe de-a-ntregul bărbăteşte să VĂ DAŢI DEMISIA ŞI DE LA CONSILIUL JUDEŢEAN GIURGIU?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This