joi, aprilie 18, 2024

Preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu, mesaj de Ziua Educaţiei

Must Read

,, Trebuie sa te duci la scoala. Trebuie. Trebuie sa te duci la liceu. Trebuie sa-ti iei o diploma. Pentru ca educatia este singurul lucru pe care nimeni nu-l va putea lua inapoi de la tine. Iar asta merita aceasta investitie. ”

📚𝒁𝒊𝒖𝒂 𝑴𝒐𝒏𝒅𝒊𝒂𝒍𝒂̆ 𝒂 𝑬𝒅𝒖𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆𝒊

✅În calendarele din lumea întreagă, 5 octombrie poartă semn nobil, de carte. Sfințenia și lumina cărții ne ating și ne fac mai buni pe noi toți, amintindu-ne, o dată în plus, de măiestria celor care fac ca visurile noastre să se înfăptuiască: educatori, învățători, profesori.

👨‍🏫🧑‍🏫Cu devotament, pasiune, profesionalism și cu imensă disponibilitate afectivă, Profesorul ne pune cartea în mână, ne îndrumă și ne dezvăluie mereu ceva nou: planete și galaxii, universuri reale și imaginare, istorii, vectori și reacții, ecuații, cuvinte dătătoare de speranță, adevăr și dreptate, emoție…

📚De la Comenius știm că „întreaga viaţă este o şcoală”, iar criza pe care astăzi o traversează umanitatea face ca vocea educatorilor, a învățătorilor, a profesorilor să fie mai puternică, iar învățarea să devină mai vizibilă, să fie un sprijin vital în păstrarea valorilor și a echilibrului, a identității și a Ființei, în general.

🏫Profesorul ne este alături în călătoria conștientă către sine, în drumul spre versiunea noastră cea mai bună, având puteri nebănuite, capacitatea de a transforma fiecare zi într-o experiență întemeietoare și de a adăuga sens existenței noastre. În acest mod, actul învățării devine durabil, educația ne îmbogățește cu noi competențe și idealuri, școala se redimensionează ca spațiu al virtualităților infinite. Ne înclinăm în fața Profesorului, manifestăm admirație și recunoștință! Pentru profesionalism și abnegație, pentru implicarea în educarea și creșterea tinerei generații, vă mulțumim, cu deferență!

🫶La mulți ani, educatori, învățători, profesori, să rămâneți sănătoși, curajoși, încrezători! La mulți ani tuturor celor care fac ca școala să crească, să înregistreze rezultate remarcabile, să se racordeze permanent la Saeculum și să dea dovadă de reziliență!

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „SCAN ME 5octombrie Ziua Mondială a Educației Udvuleanu DragoÈ PSD”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This