joi, iulie 25, 2024

Deputat Marian Mina: „Îi îndemn pe toţi giurgiuvenii să meargă, mâine, la protestul împotriva incineratorului de deşeuri!”

Must Read

Mâine, la ora 16.00, în faţa Teatrului „Tudor Vianu”, va avea loc un protest împotriva construirii la Giurgiu a unui incinerator de deşeuri. Deputatul Marian Mina îi îndeamnă pe toţi giurgiuvenii să iasă la protest!

„Îi îndemn pe giurgiuveni să se alăture protestului organizat de domnul Ciprian Alexandru, împotriva incineratorului de deşeuri! Voi fi şi eu acolo şi sper să vină cât mai multă lume! Ne vedem la ora 16.00, în faţa Teatrului din municipiu!”, ne-a declarat Marian Mina.

De altfel, în urmă cu o săptămână, deputatul social-democrat a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a spus că susţine demersurile tuturor colegilor săi parlamentari, din orice partid ar face parte aceştia.

„Sănătatea giurgiuvenilor NU are culoare politică! Suntem ÎMPREUNĂ în lupta împotriva construirii, la #Giurgiu, a incineratorului de deșeuri.

Suntem giurgiuveni, locuim aici, aici ne sunt părinții, copiii, prietenii, și salut, astfel, inițiativele tuturor colegilor parlamentari din toate partidele în ceea ce privește împiedicarea #poluării orașului nostru.

Nu suntem groapa de gunoi a nimănui! Salut, totodată, organizarea de către domnul Ciprian Alexandru a unui nou protest pe această temă.

Mai mult, consider că toți giurgiuvenii ar trebui să se alăture acestui demers, indiferent de opțiuni politice, simpatii sau antipatii.

Cred că vom reuși să ne salvăm orașul, doar dacă suntem uniți! Pentru că sănătatea giurgiuvenilor NU este de vânzare!”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This