joi, mai 30, 2024

Restricţii la bulgari, trafic îngreunat în Vama Giurgiu

Must Read

Poliţia de Frontieră Giurgiu a anunţat miercuri, 16 august, că, din cauza unor restricții impuse de autoritățile bulgare pe teritoriul statului vecin, traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu este îngreunat.

Din acest motiv, la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au fost dispuse toate măsurile aflate în competenţă pentru reducerea timpilor de așteptare și efectuarea unui control operativ fiind suplimentat numărul polițiștilor de frontieră care efectuează controlul documentelor și numărul arterelor de control.

„Facem apel la cetățenii care tranzitează PTF Giurgiu să manifeste înțelegere și recomandam persoanelor care intentionează să intre în România  prin Bulgaria folosirea tuturor punctelor de frontieră deschise în regim internaţional. 

Reamintim că, la graniţa cu Bulgaria sunt operaționale 11 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, conform categoriilor specifice fiecărui punct, astfel:

pe raza jud. Constanţa – P.T.F. Vama Veche, P.T.F. Ostrov,  P.T.F. Negru Vodă, P.T.F. Lipnița, P.T.F. Dobromir

pe raza jud. Călăraşi P.T.F. Călăraşi

pe raza jud. Giurgiu- P.T.F. Giurgiu,

pe raza jud. Teleorman P.T.F. Turnu Magurele, P.T.F. Zimnicea,

pe raza jud. Dolj: P.T.F. Calafat, P.T.F. Bechet

De asemenea, recomandăm pregătirea din timp a documentelor de călătorie necesare la intrarea în ţară, în vederea scurtării timpului de control.

Totodată, recomandăm consultarea aplicaţiei Trafic on-line care este disponibilă pe pagina de internet  www.politiadefrontiera.ro.

 Această aplicaţie on-line prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp”, a transmis Poliţia de Frontieră Giurgiu.      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Nicolae Barbu şi echipa PSD Giurgiu continuă întâlnirile cu giurgiuvenii. „Giurgiu a stat pe loc, în ultimii 4 ani, iar oamenii vor schimbare”

Echipa de campanie a PSD Giurgiu şi candidatul social-democrat la funcţia de primar, Nicolae Barbu, au mers, seara trecută,...

More Articles Like This