sâmbătă, iulie 20, 2024

Zeci de sirieni, ascunşi într-un autocamion plin cu roşii, prinşi în Vama Giurgiu

Must Read

Poliţiştii de frontieră au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, 31 cetățeni sirieni care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși într-un autocamion încărcat cu roșii, care se deplasa pe ruta Turcia-România, condus de un cetățean turc.

În data de 28.07.2023, în jurul orei 22.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetățean turc în vârstă de 44 de ani, care se afla la volanul unui autocamion în care transporta legume (roșii) pe ruta Turcia-România.

În baza analizei de risc, colegii noștri au procedat la efectuarea unui control amănunțit în compartimentul marfă al autocamionului, polițiștii de frontieră descoperind ascunse 31 persoane.

În cadrul cercetărilor, s-a constatat faptul că sunt cetățeni sirieni și nu dețin documente de identitate, iar din declarațiile acestora a rezultat faptul că șoferul avea cunoștința despre prezența acestora în autocamion.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, cetățenii sirieni, șoferul și autocamionul au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comunicat şi foto: Poliţia de Frontieră Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This