joi, decembrie 7, 2023

Deputat Marian Mina:”Măsura propusă de Guvernul Ciolacu este viabilă și produce rezultate bune pentru cetățeni”. VEZI AICI la ce se referă!

Must Read

„Schema aplicată de guvern în privința #plafonării adaosurilor comerciale funcționează! O mare rețea comercială a început deja să aplice mecanismul şi asta a dus la ieftiniri serioase ale unor produse. Iar acest lucru confirmă că măsura propusă de Guvernul Ciolacu este viabilă și produce rezultate bune pentru cetățeni

o De exemplu: un sortiment de pâine, care era 6 lei, a coborât la 4,19 lei, ceea ce înseamnă o reducere a prețului cu 30%. Iar kilogramul de cartofi s-a ieftinit cu 14%

Momentul de la care ar trebui să se manifeste ieftiniri ale acestor produse de strictă necesitate, în toate lanțurile de magazine, este 1 august.

Acesta este termenul până la care toți actorii de pe lanțul de producție-procesare-comercializare trebuie să facă formalitățile necesare și apoi să aplice decizia guvernului.

o Produsele ieftinite sunt ușor de remarcat la raft pentru să sunt evidențiate printr-o etichetă distinctă”- deputat Marian Mina.

DETALII: https://www.antena3.ro/emisiuni/news-hour-with-cnn/plafonare-adaos-comercial-lant-magazine-romania-ieftinire-produse-680620.html?fbclid=IwAR1DlIvyc-A9e2gtD5BX7H8E1ZucJMRy5yS0izQ4rRFoUA_pGmAN0xxM9b8

Sursă foto: Playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This