duminică, iunie 16, 2024

GIURGIU: Atenţie! Administraţie liberală…

Must Read

Am primit de la o mămică din Giurgiu…

Nu se poate aşa ceva, fraţilor, şi mai zic ei că suntem noi cârcotaşi, frustraţi, părtinitori etc. Se întâmplă ACUM în parcul Mihai Viteazul din municipiu.

În loc să dea repede cu ceva ca să nu mai fie „viespari” (duminică a fost înţepată o micuţă), ei pun cartoane cu anunţ, mă, de zici că suntem în Parcul Natural Giurgiu şi avertizăm cu privire la urşi. Al căror habitat natural e, deci să nu-i deranjăm…

Mai rămâne să puneţi ditamai placa, la intrare în Giurgiu: ATENŢIE, ORAŞ DE KKT! Ca să ştie lumea să-l ocolească!

P.S.: Ca să fiţi fair-play, trebuia să scrieţi pe partea cealaltă: Atenţie! Oameni. Ca să ştie şi viespile la ce să se aştepte… 🤣

1 COMENTARIU

 1. Bună ziua,

  Vă scriu în legătură cu o strategie pentru a îmbunătăți reputația companiei dvs. Dacă doriți să eliminăm toate recenzile negative și nedorite ale clienților de pe fișa de Google Maps noi vă putem ajuta eliminând definitiv fișa.

  Oferim un serviciu specializat pentru a reseta de la 0 sau elimina toate recenzile negative de pe fisa dvs Google Maps. Vom reseta această fișă astfel încât să o ștergem definitiv (recenziile individuale nu pot fi șterse).

  Depunem o reclamație juridică către experții noștri juridici. Costul acestei reclamații este de 697 EUR. Garantăm rambursarea acestora în cazul în care nu reușim să eliminăm toate recenziile.

  Recenziile negative vă pot afecta veniturile cu 30%, așa că pornirea de la zero poate fi o soluție pentru a restabili reputația afacerii dvs.

  Dacă sunteți interesat să discutați despre beneficiile pe care le putem aporta companiei dvs, aș fi bucuroasă să programăm un apel.

  Îmi puteți facilita vă rog un număr de telefon?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This