joi, iulie 25, 2024

Diplome de apreciere pentru pompierii GIURGIUVENI care donează sânge

Must Read

Patru pompieri care au donat sânge, în această dimineață, au primit Diplome de Apreciere în semn de recunoștință pentru ajutorul dat semenilor în calitatea de donatori onorifici. Aceștia își desfășoară activitatea în cadrul Detașamentului Giurgiu și Gărzii de Intervenție Roata de Jos.

Diplomele au fost acordate cu prilejul Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, care se sărbătorește pe 14 iunie.

De fiecare dată, pompierii au răspuns apelului lansat de Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu, care și-a propus, încă de anul trecut, stabilirea unui calendar al donării programate, astfel încât, zilnic, să existe persoane care să doneze sânge, iar activitatea să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Mulți dintre pompierii care donează sânge fac acest lucru încă din anul 2009. Ei știu că în fiecare zi sunt persoane care au nevoie de transfuzii pentru intervenții chirurgicale și își doresc ca prin gestul lor umanitar să determine și alți giurgiuveni să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că o picătură de sânge poate salva viaţa unui om.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, în cadrul campaniei “Pompierii, salvatorii celor care au nevoie de sânge”.

Precizăm faptul că la Centrul de Transfuzie Sanguină din incinta Policlinicii (șoseaua Alexandriei nr.7-9,) se poate dona sânge de luni până vineri, între orele 07:30-11:30. De asemenea, cei care vor să participe la acțiuni de donare, se pot programa la numărul de telefon 0346.401.105, pe Whatsapp, la numărul 0738.466.999 sau prin aplicația BlooDoChallenge.

Comunicat şi foto: ISU Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This