luni, aprilie 22, 2024

Deputat Marian Mina: „Este echitabil social și economic ca impozitul pe profit al marilor companii să reprezinte măcar echivalentul a 1% din cifra de afaceri”

Must Read

„România NU îşi mai poate permite îngăduirea ingineriilor fiscale prin care mari companii își diminuează artificial profiturile și ajung să plătească considerabil mai puțin decât echivalentul a 1% din cifra de afaceri. De aceea, #PSD rămâne consecvent și perseverent! Este echitabil social și economic ca impozitul pe profit al marilor companii să reprezinte măcar echivalentul a 1% din cifra de afaceri.

În acest fel, s-ar pune capăt și unor practici de optimizare fiscală prin care se bugetul statului pierde sume consistente. Este un principiu deja consacrat și aplicat în Uniunea Europeană, în privința companiilor din energie.

În plus, dincolo de principii și de echitate este și realitatea ce impune ca veniturile statului să crească pentru a susține plata salariilor şi pensiilor simultan cu reducerea deficitului bugetar și a datoriei publice”- declaraţie preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This