sâmbătă, septembrie 23, 2023

Deputat Marian Mina: „Este echitabil social și economic ca impozitul pe profit al marilor companii să reprezinte măcar echivalentul a 1% din cifra de afaceri”

Must Read

„România NU îşi mai poate permite îngăduirea ingineriilor fiscale prin care mari companii își diminuează artificial profiturile și ajung să plătească considerabil mai puțin decât echivalentul a 1% din cifra de afaceri. De aceea, #PSD rămâne consecvent și perseverent! Este echitabil social și economic ca impozitul pe profit al marilor companii să reprezinte măcar echivalentul a 1% din cifra de afaceri.

În acest fel, s-ar pune capăt și unor practici de optimizare fiscală prin care se bugetul statului pierde sume consistente. Este un principiu deja consacrat și aplicat în Uniunea Europeană, în privința companiilor din energie.

În plus, dincolo de principii și de echitate este și realitatea ce impune ca veniturile statului să crească pentru a susține plata salariilor şi pensiilor simultan cu reducerea deficitului bugetar și a datoriei publice”- declaraţie preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Butelie în flăcări, într-o locuință din Gostinari

Casa unei familii din localitatea Gostinari a fost în pericol, în această dimineață, după ce o butelie a luat...

More Articles Like This