joi, aprilie 18, 2024

Marian Mina, către Motreanu: „Revin cu rugămintea să nu le mai spună primarilor din judeţ că vom candida pe liste comune!”

Must Read

Declaraţie preşedinte PSD, deputat Marian Mina: „Liberalii s-au dat jos de pe stâlpii de telegraf și s-au apucat de comasat alegeri! Cum e viața asta: acum 3 ani le săreau batistele pe nas că vor alegeri anticipate cât mai repede, acum fug de votul românilor ca dracul de tămâie.

Eu cred că, și dacă facem o sesiune specială de alegeri pentru ei, ca extragerile loto de sărbători, în care să candideze singuri, au toate șansele să iasă pe locul doi! Aici au ajuns.

Motreanu, românilor nu le arde de comasări! Revin cu rugămintea să nu le mai spui primarilor din judeţ că vom candida pe liste comune! Chestia asta există doar în mintea ta de ministru – de 2 săptămâni 😜 – autopropus pe la toate ministerele!

Ați uitat că sunteți la guvernare. Liberalule, democrația înseamnă alegeri!

Munciți ceva și oamenii vor aprecia, cu siguranță! Nu mai mutați trecerea de pietoni, precum borfașii la accidente, că poate – poate scăpați. Nu scăpați! Românii au văzut deja de ce sunteți în stare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This