sâmbătă, decembrie 2, 2023

Dumitru Beianu mai taie o panglică la un proiect. Felicitări, Marian Mina!

Must Read

Se toarnă asfalt pe Drumul Judeţean 503, la Toporu! Mare bucurie, pe bună dreptate, pentru locuitorii din zonă, dar şi pentru cei care o tranzitează.

Preşedintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, a sunat din goarnă(nicio aluzie!) şi a strâns la faţa locului jurnaliştii locali, ca să afle toată lumea despre marea realizare. Nu că n-ar fi, dar nu e a domniei sale. Aşa e când eşti băftos şi vii la Consiliul Judeţean după un social-democrat. Ai la panglici de tăiat…, film să fie în aparat!

Modernizarea DJ 503 este un proiect întocmit şi câştigat în mandatul trecut, când preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu era Marian Mina. Care Mina niciodată nu s-a dus cu presa după el să inaugureze vreun proiect al vreunui predecesor. Sau, dacă s-a impus(la Teatru, de exemplu), a avut bunul simţ să spună cine l-a gândit şi iniţiat, chiar dacă predecesorul era dintr-un alt partid(vezi Mustăţea).

În fine, domnul Beianu, traseist, pardon, PNL-ist din fire, a omis cu stil, din nou, să spună, din bun simţ şi din respect pentru giurgiuveni, că, în afară de modificarea câtorva aspecte din contracte(pe motiv de creştere a preţurilor la materiale) şi contractarea unor împrumuturi aferente, n-are vreun merit. Nici de data asta.

Era frumos să precizeze, fie şi într-o doară, că e ditamai proiectul din mandatul trecut. Bine măcar că a recunoscut, cităm: „avem un proiect bine realizat şi respectat până la virgulă”. Felicitări lui Marian Mina şi echipei sale de atunci!

Domnule Beianu, mai aveţi panglică? Nu de alta, dar am înţeles că mai sunt o grămadă de proiecte lăsate de Mina, la CJ, să nu vă ia vreunul prin surprindere!

Cât priveşte propriile dvs. proiecte, dacă sunt, cum spuneţi, oare câte mandate vor trece până să le vedem nu doar la stadiul de SF-uri? Fără mişto!

P.S.: A, o să zică dl. Beianu că nu e meritul lui Mina pentru proiectele cu pricina. Dacă-i aşa, de ce nu i-a chemat la poză domnul preşedinte Beianu pe toţi cei care au lucrat la proiect şi tot dumnealui a ieşit în faţă? E? :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: Cum a fost la Giurgiu, de Ziua Naţională? VEZI AICI!

Sute de giurgiuveni din municipiu au sărbătorit împreună, azi, Ziua Naţională a României. Manifestările de 1 Decembrie au debutat...

More Articles Like This