luni, aprilie 22, 2024

Dascăli din Giurgiu, la o dezbatere privind Legile Educaţiei pentru judeţele din Regiunea Sud-Muntenia. Evenimentul, găzduit de CJ Dâmboviţa

Must Read

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a găzduit, vineri, 31 martie, o dezbatere privind Legile Educaţiei – pentru judeţele din Regiunea Sud-Muntenia. La invitaţia colegelor din OFSD Dâmboviţa, au participat la eveniment şi opt doamne social-democrate giurgiuvene, şapte fiind profesori în municipiu, în Comana, respectiv în Bolintin Vale.

Circa 100 de persoane (profesori, inspectori şcolari, părinţi, sindicalişti, reprezentanţi ai elevilor şi ai studenţilor) au fost prezente, seara trecută, la această activitate în cadrul căreia au fost dezbătute cele mai importante aspecte din Legile Educaţiei.

Sursă foto: CJ Dâmboviţa

Cadrele didactice şi-au prezentat opinia şi au venit cu propuneri privind actele normative ce vizează învăţământul preuniversitar şi cel universitar, pentru ca în România să putem vorbi, cu adevărat, despre educaţie de performanţă. Din partea judeţului Giurgiu, a vorbit profesorul Mădălina Lazăr(Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”).

Printre invitaţii organizatorilor s-au numărat deputatul Natalia Intotero- preşedinte al Comisiei pentru Învăţământ din Camera Deputaţilor, secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Antoneta Bolchiş, deputaţii Carmen Holban şi Rodica Paraschiv, prefectul de Dâmboviţa, Claudia Gilia, conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi cea a Primăriei Târgovişte.

A fost o întâlnire constructivă, interactivă, foarte necesară şi în urma căreia, fără îndoială, vor fi luate cele mai bune decizii, prin adoptarea, în Parlament, a amendamentelor propuse, atunci când Legile Educaţiei vor intra în dezbatere, respectiv la vot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This