sâmbătă, iunie 22, 2024

CINE au fost invitaţii Cristinei Elena Dinu, la Conferinţa de Alegeri a OFSD Giurgiu, şi ce mesaje au transmis? Partea I

Must Read

La conferinţa de alegeri a OFSD Giurgiu, marţi, 21 martie, alături de cele peste 300 de femei social-democrate au fost, aşa cum vă spuneam, şi mai mulţi invitaţi, doamne din Parlamentul României, dar nu numai.

Astfel, au venit la eveniment pentru a o susţine pe Cristina Elena Dinu, preşedintele ales al OFSD Giurgiu, şi pe întreaga sa echipă: secretarul executiv al OFSD central, Maria Lazăr, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Luciana Cristea, şi doamnele deputat Ana Cătăuţă, Oana Florea, Nicoleta Goleac, Carmen Holban, Natalia Intotero, Rodica Nassar, Daniela Oteşanu, Simona Bucura Oprescu, Rodica Paraschiv, Alexandra Presură, Viorica Sandu, Maia Teodoroiu şi Elena Stoica.

O să vă redăm, începând de azi, cele mai importante părţi din discursurile celor care au luat cuvântul.

Secretarul general al OFSD, Maria Lazăr, a vorbit despre rolul femeii în administraţie, politică, dar mai ales în familie, în relaţia cu ai lor copii, în vremuri atât de complicate. Discursul său a avut, bineînţeles, şi o componentă politică, fiind, de altfel, o întâlnire politică.

Maria Lazăr

Eu sunt de acord că femeile trebuie să se implice în politică şi consider că trebuie să aveţi încredere, să încercaţi mai mult şi să doriţi mai mult!

Mă bucur că, la Giurgiu, avem o organizaţie de femei puternică, femei angajate, dornice să se implice în politică şi în administraţie. Suntem cu un an înainte de alegerile din 2024, alegeri unde noi, ca femei, vrem să ocupăm mai multe funcţii şi în partid, dar şi în administraţie. Preşedintele Marcel Ciolacu(…) s-a angajat ferm ca cel puţin 30 la sută din locurile eligibile pe toate listele electorale, la toate alegerile, să fie ocupate de femei. S-a deschis această cale, aşa că hai să ne pregătim, inclusiv la nivel judeţean!

Femeile pot! Nu suntem cu nimic mai prejos decât bărbaţii, într-adevăr ei sunt mai îndrăzneţi, mai hotărâţi, dar şi noi putem să fim la fel!”, a spus, printre altele, Maria Lazăr.

A luat cuvântul şi vicepreşedintele ales al OFSD Giurgiu, primarul comunei Mârşa, Virgina Drăgan.

Virginia Drăgan

Mă bucur că ne aflăm, astăzi, aici, într-un număr atât de mare! Campania lansată de PSD, cu ocazia zilei de 8 Martie, Femeile ne dau puterea, capătă valoare prin însăşi prezenţa noastră, demonstrând, încă o dată, că doamnele inteligente, puternice, frumoase şi implicate s-au alăturat încrezătoare PSD, cel mai mare şi mai puternic din ţară.

Echipa PSD Giurgiu, într-adevăr, a trecut prin momente foarte dificile, în urma alegerilor din 2020, evenimentele de atunci ne-au marcat puţin, dar, spre indignarea celor care şi-au dorit destabilizarea PSD Giurgiu, aceştia n-au reuşit. Pentru că nu au avut şi nici nu au inteligenţa şi puterea necesare. Cu această ocazie, mulţumesc echipei noastre care ne reprezintă, domnului preşedinte Mina, doamnei deputat Elena Dinu şi domnului senator Robert Cazanciuc, pentru că au fost, întotdeauna, alături de noi, cei care am rămas aici, dincolo de presiuni şi de ameninţări!”, a spus Virginia Drăgan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This