vineri, martie 24, 2023

Deputat Marian Mina: „Lupta USR-iştilor cu penalii s-a oprit în propriul lor partid”

Must Read

“Lupta” USR-iştilor cu penalii s-a oprit în propriul lor partid. Au zis: STOP! Acolo sunt penalii LOR şi de ăştia nu se atinge nimeni (?!)

USR face scut în jurul primăriţei de la Sectorul 1, Clotilde Armand, care a pierdut, în primă instanță, procesul împotriva raportului ANI în care este acuzată de incompatibilitate și conflict de interese.

Până când Clotilde „îşi va demonstra nevinovăţia”, decizia instanței de judecată ar trebui să determine o reacție adecvată din partea USR, pe măsura pretenţiilor faţă de adversarii lor politici: afară din partid cu Clotilde!

Doar că ei răspund, ca întotdeauna, cu nesimţire şi ipocrizie!

Însă, refuzul USR de a o exclude din partid pe Clotilde nu este decât o cruntă bătaie de joc la adresa celor care au crezut în sloganul „fără penali în funcţii publice”. Deşi, iată, tocmai din USR au „răsărit” penalii campioni!

Cât timp conducerea USR va continua să-și protejeze colegii penali, acest partid nu mai are niciun drept să se erijeze în postura de reper moral al clasei politice din România! – declaraţie preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Ce mesaje au transmis deputatul Natalia Intotero şi prefectul de Giurgiu, Florentina Stănculescu, la Conferinţa de alegeri a OFSD Giurgiu?

Deputatul Natalia Intotero, prezent la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a OFSD, pe 21 martie, a vorbit despre Legile Educaţiei...

More Articles Like This