sâmbătă, decembrie 2, 2023

GALERIE FOTO: Cea mai frumoasă petrecere din judeţ, de Ziua Femeii, şi anul aceasta, la COMANA

Must Read

Petrecerea de la Comana, dedicată Zilei Femeii, şi-a câştigat, pe bună dreptate, renumele de cea mai mare şi cea mai frumoasă din tot judeţul, iar anul acesta, organizatorii s-au întrecut pe sine, având în vedere că vorbim despre un număr impresionant de femei care au participat.

Astfel, aproape 500 de doamne şi domnişoare din Comana au fost invitatele primarului Aurel Enache la petrecerea organizată sâmbătă, 11 martie. Salonul din Pădure al Casei Comana a devenit neîncăpător şi, totodată, s-a transformat într-un loc plin de distracţie, muzică pe toate gusturile, bucate alese(ca la Casa Comana), dans şi bună dispoziţie.

Alături de primarul Aurel Enache au fost şi preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, dar şi preşedintele OFSD Giurgiu, Cristina Elena Dinu, precum şi colege de-ale sale: Elena Mituleasa, Alina Costan şi Mădălina Lazăr. Preşedintele Marian Mina a fost cel care a oferit tuturor doamnelor şi domnişoarelor prezente câte un dar din partea organizatorilor.

Foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: Cum a fost la Giurgiu, de Ziua Naţională? VEZI AICI!

Sute de giurgiuveni din municipiu au sărbătorit împreună, azi, Ziua Naţională a României. Manifestările de 1 Decembrie au debutat...

More Articles Like This