joi, iulie 18, 2024

EXCLUSIV: Soţia primarului din Vedea acuzat că a „furat” vacanţa copiilor, dată în judecată de Agenţia Naţională a Finanţelor Publice

Must Read

Daniela Adriana Ţaga, soţia primarului PNL Marian Ţaga(Vedea), a fost dată în judecată de Agenţia Naţională a Finanţelor Publice(ANFP).

Surse ne-au declarat că doamna cu pricina a participat la un concurs pentru funcţia de consilier SUPERIOR la Primăria Mihăileşti, dar fără să aibă vechimea necesară pentru aceasta. Ţaga a câştigat concursul(?!) şi, ulterior, a cerut transfer de la Primăria Mihăileşti la Finanţe Giurgiu(Trezorerie), pe acelaşi post. După ce au fost transmise toate documentele necesare angajării doamnei la Finanţe, ANFP-ul s-a sesizat şi a acţionat-o în judecată. Aceasta, tocmai pentru că soţia primarului nu întrunea condiţiile necesare pentru a ocupa postul de consilier superior. Instanţa a acceptat cererea de chemare în judecată a Danielei Ţaga.

Însă, în toată această perioadă, ea a câştigat un salariu pentru o funcţie pe care, iată, consideră ANFP-ul, nu ar fi trebuit să o ocupe.

În acelaşi dosar, sunt chemate în judecată şi Primăria Mihăileşti, primarul Mihai Dobre, Direcţia Regională a Finanţelor Publice Ploieşti şi directorul DGRFP Ploieşti.

Vă reamintim că soţul doamnei, primarul din Vedea- Marian Ţaga- a fost trimis în judecată de DNA. El ar fi mers cu familia şi prietenii, la munte, pe banii europeni destinaţi elevilor din Vedea. Mai mult decât atât, deşi elevii trebuiau să stea în tabăra plătită cu banii respectivi 6 nopţi, au fost trimişi acasă cu 2 zile mai devreme, în locul lor venind primarul şi rudele acestuia.

Vom reveni cu amănunte în ambele cazuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This