sâmbătă, iulie 20, 2024

Preşedintele PSD Vedea, Ionuţ Barbălată, despre cazul primarului din comună: „Unii nu au înţeles faptul că banii primiți în cadrul unor proiecte NU pot fi cheltuiți după bunul plac şi în scop propriu!”

Must Read

„Nici până în acest moment, unii nu au înţeles faptul că banii primiți în cadrul unor proiecte NU pot fi cheltuiți după bunul plac şi în scop propriu!

Am citit, astăzi, comunicatul emis de către Direcția Națională Anticorupție cu privire la primarul comunei Vedea şi despre felul în care a înţeles acesta să „beneficieze” de proiectul finanțat din fonduri europene „SCOP- Școală, Comunitate, Oportunitate, Participare”.

Prin acest proiect, 45 de elevi, cinci însoțitori și un conducător de grup din cadrul Școlii Gimnaziale din Vedea trebuiau să beneficieze de o tabără de 7 zile, în stațiunea Rânca, din județul Gorj. Însă, bucuria copiilor a fost scurtată și, de la 6 nopți cât trebuiau să se bucure de tabără, aceștia au stat doar patru nopţi… În celelalte două nopţi, procurorii spun că ar fi mers acolo primarul şi familia sa, beneficiind, astfel, de serviciile plătite din banii europeni destinaţi elevilor.

Este INUMAN să iei bucuria acestor copii merituoși și să le scurtezi, după bunul plac, perioada de stat în tabără.

Mă intrigă foarte mult că nimeni nu s-a gândit la faptul că este posibil ca unii dintre elevi să fie pentru prima dată într-o tabără la munte și nu se știe când mai au posibilitatea de a merge!

Acest miraj de putere care a luat mințile celor care o deţin temporar trebuie să dispară! Cei care au funcţii de conducere trebuie să observe obiectiv cum își duc oamenii viața de zi cu zi, să se aplece asupra problemelor comunității și să se ridice la nivelul așteptărilor celor care le-au acordat votul lor.

După sloganul din campania electorală a PNL Giurgiu “Reclădim Giurgiu împreună” ar trebui să apară sloganul “Ne batem joc de Giurgiu”!” Președinte PSD Vedea, Barbălată Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This