duminică, mai 28, 2023

Parcare cu plată, la Spitalul Judeţean GIURGIU. Administraţia PNL, un mare NU taxei pentru bogaţi, un mare DA la noi taxe pentru… ceilalţi

Must Read

Când vine vorba despre taxa de solidaritate pe care ar trebui s-o plătească toate companiile cu profituri uriaşe, nu doar IMM-urile româneşti(că n-om rămâne noi fraierii planetei, la nesfârşit), PNL-iştii sunt primii care ţipă că nu e corect, că nu e momentul, că, vezi Doamne, dau ăia faliment, că nu e cazul să avem noi taxe într-o perioadă de criză etc.

Preşedintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, de exemplu, a avut două postări pe acest subiect, în care a fost tranşant, iată:

Nu vor noi taxe şi nici majorarea lor, dar e valabil doar pentru bogaţi? Căci, la Giurgiu, se ştie, administraţia liberală a decis majorarea taxelor şi impozitelor locale cu peste 20%, anul ăsta, şi, în plus, mai nou, avem şi parcare cu plată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

Prima jumătate de oră e la liber, pentru următoarea oră vom plăti 10 lei şi, dacă depăşim, următoarele ore vor fi taxate cu 20 de lei FIECARE.

Nimic ilegal, corect, dar giurgiuvenii care au aflat despre măsură(luată de conducerea Spitalului care e în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu, condus de liberalul Dumitru Beianu) au fost şi ei, la rândul lor, tranşanţi. La o postare, de pe Facebook, a unui ziar local, mai mulţi cetăţeni au atras atenţia în primul rând asupra preţului care, spun ei, e mai mare nu doar decât acelea practicate la spitale din Bucureşti, ci şi din străinătate.

Astea nu vă mai deranjează, domnule Motreanu? Nu plângeţi şi de mila oamenilor care de unde naiba să mai scoată bani şi pentru parcare, dacă stau 3-4 ore la urgenţe, când ei abia îşi duc traiul de pe-o zi pe alta? Valabilă întrebarea şi pentru dumneavoastră, domnule preşedinte Beianu, că tot îi distribuiţi postările şefului, astea nu sunt noi taxe? Nu vă… apasă grija şi de amărâţi?

Vă invităm, stimaţi cititori, să vă spuneţi părerea pe pagina noastră de Facebook, AICI: https://www.facebook.chttps://www.facebook.com/profile.php?id=100063563770981om/profile.php?id=100063563770981

P.S.:Noroc cu social-democratul Marian Mina, preşedinte al CJ Giurgiu în mandatul trecut, că a implementat proiectul de modernizare a curţii, respectiv a parcării Spitalului Judeţean Giurgiu, că au băieţii de acum pe ce să ceară bani…

L.E.: Consiliul Judeţean a postat pe pagina sa de Facebook un răspuns la acest articol, iată-l:

” Având în vedere articolul „Parcare cu plată, la Spitalul Judeţean GIURGIU. Administraţia PNL, un mare NU taxei pentru bogaţi, un mare DA la noi taxe pentru… ceilalţi”, publicat de giurgiu-net.ro, din 12.02.2023, facem următoarele precizări:

🏥 Măsura taxării parcării din interiorul curții spitalului a fost luată pentru a descuraja parcarea în zona principală de activitate precum UPU și pavilioanele centrale.

➡️ Au existat multiple situații în care mașinile care erau parcate pentru multe ore încurcau fluxul ambulanțelor, a mașinilor de aprovizionare și a celor care aduceau bolnavi cronici.

➡️ Consiliul Județean a asfaltat parcarea din fața spitalului anul trecut și aceasta este utilizată de pacienți și vizitatori în mod gratuit. Așadar, curtea interioară a spitalului nu este singurul spațiu de parcare pentru a avea acces la spital.

➡️ Legat de ultima mențiune din articol, facem precizarea că orice om aflat la conducerea unei instituții are atribuții profesionale menite să deservească întreaga comunitate, iar arogarea meritelor personale este discutabilă atunci când vorbim de proiecte elaborate de o întreagă echipă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GIURGIU: Cod galben de ploi și descărcări electrice, până la ora 23:00

Astăzi, între orele 12:00-23:00, județul Giurgiu se va afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică...

More Articles Like This