luni, iunie 17, 2024

Peste 900 pachete cu țigarete, descoperite de poliţiştii de frontieră giurgiuveni

Must Read

Poliţiștii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu  au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, ascunse în mai multe genți, o cantitate considerabilă de țigarete, pe care șoferul, un cetățean bulgar, încerca să le introducă în țară fără documente legale.

În data de 08.02.2023, în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat un microbuz, condus de un cetăţean bulgar, în vârstă de 20 de ani.

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au procedat la controlul documentelor şoferului şi al mijlocului de transport.

În urma verificărilor amănunţite, a fost descoperită ascunsă printre bagajele personale, cantitatea totală de 18.400 țigarete (920 pachete cu țigarete), de diferite mărci cu timbru bulgăresc.

Întreaga cantitate de țigarete estimată la o valoare de 21.160 lei a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor.

 În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,deținerea de către orice persoană sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, cu excepția celor deținute în afara antrepozitului fiscal, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete”, faptă prevăzută și pedepsită de art.452 alin.1 lit.h din Legea nr.227/2015.

Comunicat de presă ITPF Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This