luni, aprilie 22, 2024

Deputat Marian Mina: „PSD pune pe primul loc oamenii şi economia românească şi susţine introducerea taxei de solidaritate”.

Must Read

#𝐏𝐒𝐃 𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐩𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐥𝐨𝐜 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐞𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐚 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚̆.

✔️În condiţiile în care populația și firmele mici se confruntă cu o creștere substanțială a prețurilor, introducerea taxei de #solidaritate pe veniturile marilor companii este absolut necesară.

◾️ PSD susţine şi promovează introducerea acestei taxe ce vizează EXCLUSIV companiile mari, cu venituri de peste 100 de milioane de euro, care își diminuează artificial profiturile, cu scopul vădit de a-și reduce obligațiile față de bugetul de stat. NU este corect ca factura crizelor să fie plătită de cetățeni, în timp ce doar unii prosperă!

‼️ Firmele cu venituri foarte mari au obligația de a plăti un impozit pe profit echivalent cu măcar 1% din cifra lor de afaceri, așa cum plătesc toate firmele mici din #România.

Pentru că 𝐨𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯𝐮𝐥 𝐏𝐒𝐃 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐚 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐢 𝐩𝐨𝐩𝐮𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐯𝐮𝐥𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐚̆, cu o atenție suplimentară acordată salariaților cu venituri mici și medii, susţinem şi 𝒓𝒆𝒅𝒖𝒄𝒆𝒓𝒆𝒂 𝒊𝒎𝒑𝒐𝒛𝒊𝒕𝒂̆𝒓𝒊𝒊 𝒎𝒖𝒏𝒄𝒊𝒊 𝒔̦𝒊 𝒄𝒓𝒆𝒔̦𝒕𝒆𝒓𝒆𝒂 𝒗𝒆𝒏𝒊𝒕𝒖𝒓𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒂𝒏𝒈𝒂𝒋𝒂𝒕̦𝒊𝒍𝒐𝒓, astfel încât toți să aibă un trai decent. ◾️ Modelul fiscal propus de PSD are în vedere #scăderea taxelor pe aceste salarii, astfel încât să rămână mai mulți bani în buzunarele salariaţilor care contribuie, prin muncă, cel mai mult la dezvoltarea economică a țării.

✔️ În plus, statul trebuie să sprijine IMM-urile, fermele agricole și infrastructura critică, în principal școlile și spitale, astfel încât acestea să își poată instala cât mai rapid 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐮𝐫𝐬𝐞 𝐫𝐞𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞. România are la dispoziție 12 miliarde euro, bani europeni, din Fondul de Modernizare, pentru atingerea acestui obiectiv”- declaraţie preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This