sâmbătă, iunie 15, 2024

Preşedintele CJ Giurgiu şi-a scos (temporar?!) din lista de investiţii proiectul privind proiectarea CAMPUSULUI POLITEHNIC. Asta, după ce a ţipat ca din gură de şarpe că i l-a blocat Prefectura…

Must Read

Nu se mai înţelege nimic din ce se spune şi ce se face la Consiliul Judeţean Giurgiu. După ce, săptămâna trecută, preşedintele CJ, (PNL)Dumitru Beianu, a acuzat Prefectura că-i blochează proiectul privind campusul profesional, azi, în cadrul şedinţei ordinare, l-a scos cu „mâna lui” din lista de investiţii. Nu pe tot, ce-i drept, doar componenta denumită „proiectare campus politehnic Giurgiu, studii de teren” (…), cu o valoare de 320.000 de lei.

Explicaţia şefului de la judeţ o fi fost suficientă pentru domnia sa şi prietenii din dotare, căci noi n-am înţeles nimic. A zis ceva de genul că au fost nişte „necunoscute”(ptiu, ptiu!) în prima parte a colaborării cu toate instituţiile implicate în proiect, că au fost nu ştim ce „interpretări ale ghidului”, „corespondenţă asiduă” cu Ministerul Educaţiei şi, zbang!, amendament la hotărârea privind bugetul propriu pentru scoaterea proiectului din lista de investiţii. „Nu mai e important în lista de investiţii”, a zis Beianu, cu precizarea că-l bagă iar într-o şedinţă viitoare. I-auzi, ia! Cum vine asta? Care-i faza, că nu pricepem?

L-aţi scos din cauza necunoscutelor, a interpretărilor greşite(iar v-au aranjat „specialiştii” cu care v-aţi înconjurat?) sau a corespondenţei cu Ministerul Educaţiei? Sau are legătură cu faptul că terenul pe care vreţi să-l faceţi nu vă aparţine şi sunt nişte problemioare p-acolo?

Până veţi avea bunăvoinţa să răspundeţi la cele de mai sus, măcar din respect pentru alegători, mai întâi poate le spuneţi oamenilor de ce v-aţi rupt cămaşa de pe dvs., acuzând prefectul că, prin atacarea hotărârii privind cota de 6% din impozitul pe venit, ar fi pus în pericol acest proiect? Când ştiaţi foarte bine că cei 6% nu au nicio legătură cu bugetul propriu al Consiliului Judeţean( CJ nu primeşte bani din cota menţionată)!

Este o minciună gogonată sau cum se numeşte ceea ce aţi făcut? Până unde se ajunge cu victimizarea, nu vă supăraţi?

Ce este SIGUR: nu ţine la nesfârşit faza din primul mandat, cu bugetul şi cu Anton, să ştiţi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This