sâmbătă, decembrie 2, 2023

VAMA GIURGIU: Doi palestinieni, prinşi de polițiștii de frontieră giurgiuveni în timp ce încercau să intre ilegal în România

Must Read

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, doi cetățeni palestinieni care încercau să intre ilegal în România, ascunși în semiremorca unui camion.

În data de 27.01.2023, în jurul orei 12.35 în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, polițiștii de frontieră au efectuat controlul specific asupra unui camion, condus de un cetățean turc, în vârstă de 52 de ani, care transporta utilaje agricole din Turcia în Norvegia.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, colegii noștri au constatat că  șnurul asigurator al semiremorcii este rupt si lipit, motiv pentru care s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit.

În urma verificărilor efectuate în interiorul semiremorcii, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse două persoane de sex masculin.

La cercetări s-a stabilit că cele două persoane descoperite sunt cetățeni palestinieni, în vârstă de 28 de ani, respectiv 32 de ani.

Conform protocolului româno – bulgar, persoanele în cauză, șoferul și mijlocul de transport au fost preluaţi de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comunicat şi foto: ITPF Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: Cum a fost la Giurgiu, de Ziua Naţională? VEZI AICI!

Sute de giurgiuveni din municipiu au sărbătorit împreună, azi, Ziua Naţională a României. Manifestările de 1 Decembrie au debutat...

More Articles Like This