joi, iulie 25, 2024

Deputat Cristina Elena Dinu: „Peste 700.000 de comprimate de antiinflamatoare, antitermice şi antivirale vor ajunge în farmacii”

Must Read

„Peste 700.000 de comprimate de antiinflamatoare, antitermice și antivirale vor ajunge în #farmacii. Este vorba despre medicamente #disponibile în depozitele distribuitorilor şi a căror livrare a reînceput imediat după vacanţa de #sărbători.

Pentru că, în perioada amintită, nu s-a mai făcut #aprovizionarea farmaciilor şi a crescut numărul de cazuri de viroze respiratorii şi de gripă, au apărut şi sincope în asigurarea medicamentelor necesare.

În acelaşi timp, ministrul Sănătăţii continuă să poarte discuții cu producătorii și cu distribuitorii de medicamente pentru #suplimentarea stocurilor.

Măsuri importante privind asigurarea medicamentelor necesare tratamentului #gripei au fost luate încă de la sfârşitul anului trecut, când ministerul Sănătăţii a decis suspendarea temporară a #exporturilor de medicamente specifice. De asemenea, a fost pusă la dispoziţia publicului o #listă cu medicamentele alternative care pot fi folosite pentru tratarea gripei.

Aceste #medicamente trebuie să ajungă la cei care au într-adevăr #nevoie de ele, adică la cei bolnavi. Pentru asta, populaţia trebuie să înţeleagă faptul că nu este nevoie să îşi facă stocuri iar #administrarea lor să se facă doar la #recomandarea medicului!”- preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This