miercuri, februarie 1, 2023

Deputat Cristina Elena Dinu, mesaj de Ziua Naţională a României. CITEŞTE AICI!

Must Read

„Ca de fiecare dată, şi anul acesta am fost #acasă, alături de #giurgiuveni, pentru a petrece împreună Ziua #României, şi am participat, astfel, alături de colegii mei din #PSD_Giurgiu la manifestările desfăşurate în municipiu.

Nu doar astăzi, ci în fiecare zi, trebuie să “dăm dovezi la lume” că suntem un popor care ştie să-şi cinstească înaintaşii, dar care, în acelaşi timp, se îngrijeşte de soarta generaţiilor #viitoare. De la cei care administrează bunul mers al ţării, până la oamenii simpli, suntem #datori cu toţii să acţionăm cu responsabilitate, în fiecare zi, pentru ca #România de mâine să fie aceea pe care şi-au dorit-o strămoşii noştri: unită, prosperă, fericită!

Le doresc tuturor #românilor de pretutindeni, din ţară şi din străinătate, precum şi locuitorilor municipiului și județului #Giurgiu, multă sănătate, prosperitate, bucurii şi împliniri pe toate planurile!

La Mulţi Ani, România!

La Mulţi Ani, dragi români!”- preşedinte OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Preşedintele CJ Giurgiu şi-a scos (temporar?!) din lista de investiţii proiectul privind proiectarea CAMPUSULUI POLITEHNIC. Asta, după ce a ţipat ca din gură de...

Nu se mai înţelege nimic din ce se spune şi ce se face la Consiliul Judeţean Giurgiu. După ce,...

More Articles Like This