miercuri, februarie 1, 2023

GALERIE FOTO: Tinerii social-democraţi au oferit cărţi giurgiuvenilor

Must Read

Tinerii social-democraţi giurgiuveni conduşi de Dragoş Udvuleanu au organizat vineri, 25 noiembrie, o nouă acţiune specială. De această dată, ei au strâns cărţi pe care le-au oferit tinerilor, dar şi adulţilor pe care i-au întâlnit pe stradă.

Aceasta, în cadrul campaniei „Luna Educaţiei”, derulată la nivel naţional de TSD.

Preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu, a scris, pe Facebook, la finalul acţiunii:„Educaţia este cea mai puternică armă pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela. Astăzi, alături de colegii din TSD Giurgiu, am dăruit cărți tuturor celor care ne-au ieșit în cale. Această acțiune face parte din șirul evenimentelor organizate în ,,Luna Educației”. Educația este un proces de transmitere a cunoștințelor și nu este dobândită doar de la profesori. De la familie la prieteni, din filme sau seriale, de la diferiți artiști și chiar de la oamenii pe care îi întâlnești în fiecare zi, poți învăța câte ceva.

Vouă cine v-a oferit cea mai bună educație?”

În prim plan, Dragoş Udvuleanu, preşedinte TSD Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Preşedintele CJ Giurgiu şi-a scos (temporar?!) din lista de investiţii proiectul privind proiectarea CAMPUSULUI POLITEHNIC. Asta, după ce a ţipat ca din gură de...

Nu se mai înţelege nimic din ce se spune şi ce se face la Consiliul Judeţean Giurgiu. După ce,...

More Articles Like This