vineri, iunie 9, 2023

GALERIE FOTO: Tinerii social-democraţi au oferit cărţi giurgiuvenilor

Must Read

Tinerii social-democraţi giurgiuveni conduşi de Dragoş Udvuleanu au organizat vineri, 25 noiembrie, o nouă acţiune specială. De această dată, ei au strâns cărţi pe care le-au oferit tinerilor, dar şi adulţilor pe care i-au întâlnit pe stradă.

Aceasta, în cadrul campaniei „Luna Educaţiei”, derulată la nivel naţional de TSD.

Preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu, a scris, pe Facebook, la finalul acţiunii:„Educaţia este cea mai puternică armă pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela. Astăzi, alături de colegii din TSD Giurgiu, am dăruit cărți tuturor celor care ne-au ieșit în cale. Această acțiune face parte din șirul evenimentelor organizate în ,,Luna Educației”. Educația este un proces de transmitere a cunoștințelor și nu este dobândită doar de la profesori. De la familie la prieteni, din filme sau seriale, de la diferiți artiști și chiar de la oamenii pe care îi întâlnești în fiecare zi, poți învăța câte ceva.

Vouă cine v-a oferit cea mai bună educație?”

În prim plan, Dragoş Udvuleanu, preşedinte TSD Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

OPINIE: Dacă eşti prost de mic, când eşti mare doar te joci! Atât de disperaţi sunt unii, că au ajuns să CRITICE organizarea unei...

Cred că au trecut mai bine de 2 luni de când vicepreşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera...

More Articles Like This