joi, iulie 25, 2024

Deputaţii au adoptat proiectul privind reglementarea pieţei de energie. VEZI AICI cât vei plăti la curent!

Must Read

Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina a anunţat că a fost adoptat, în Camera Deputaţilor, proiectul privind #reglementarea pieţei de energie!

„Este o victorie a #PSD pentru populaţia şi economia ţării, pentru a pune capăt speculei şi inflaţiei.

PSD a demonstrat că poate furniza soluții eficiente pentru această guvernare, chiar și în domeniile vitale, precum energia, pe care nu le administrează direct

Amendamentele susținute de #PSD privind reglementarea pieței de energiei prevăd următoarele:

▪️ Pentru cei care se încadrează într-un consum de 100 de KWh/lună, prețul va fi de 0,68 de lei/KWh. Acest preț e valabil, indiferent de consum, în cazul celor care utilizează la domiciliu dispozitive sau echipamente medicale dar și pentru cei care au în întreținere cel puțin 3 copii.

▪️ Pentru cei care se încadrează într-un consum de 255 de KWh pe lună prețul va fi de 0,8 lei/KWh

▪️ Pentru cei care se încadrează într-un consum de 300 de KWh/lună, prețul va fi de 0,8 lei/KWh pentru primii 255 de KWh și de maxim 1,3 lei pentru ce depășește acest prag (dacă în contractul cu furnizorul este prevăzut un preț mai mic de 1,3 lei/KWh, atunci se aplică prețul din contract)

▪️ Pentru cei care depășesc un consum de 300 KWh/lună, se va plăti un preț unic de maxim 1,3 lei/KWh (dacă în contractul cu furnizorul este prevăzut un preț mai mic de 1,3 lei/KWh, atunci se aplică prețul din contract)

▪️ Pentru IMM, spitale, școli, grădinițe, creșe, operatori din industria alimentară, companii de utilitate publică, lăcașe de cult, instituții publice se va plăti cu preț de maxim 1 leu/KWh pentru 85% din consumul lunar, și diferența la maxim 1,3 lei/KWh.

▪️ Pentru celelalte categorii de consumatori non-casnici se va plăti un preț de maximum 1,3 lei/KWh

▪️ Toate aceste prețuri sunt cu TVA inclus și se vor aplica până la 31 Martie 2025″

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This