luni, iunie 17, 2024

Sondaj PNL Giurgiu: Social-democratul Marian Mina, preferat de giurgiuvenii din municipiu pentru şefia Consiliului Judeţean

Must Read

Au apărut pe Facebook şi în unele publicaţii locale informaţii dintr-un sondaj intern realizat pentru PNL Giurgiu. Rezultatele sondajului îl plasează pe preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, pe primul loc în preferinţele giurgiuvenilor privind funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Iar distanţa între el şi Dumitru Beianu, respectiv Alexandru Andrei de la PNL este foarte mare.

Astfel, potrivit Giurgiu pe Surse, giurgiuvenilor le-au fost prezentate trei scenarii, în două dintre acestea fiind prezentaţi ca şi candidaţi Marian Mina, Dumitru Beianu, respectiv Alexandru Andrei.

Astfel, dacă alegerile ar avea loc săptămâna viitoare, Marian Mina l-ar bate pe Dumitru Beianu cu 48% iar pe Alexandru Andrei, cu 56%.

Scenariul A:
1. Marian Mina- PSD: 48,3%
2. Dumitru Beianu-PNL: 37,9%
3. Candidatul altui partid- 13,7%

Scenariul C:
1. Marian Mina-PSD: 56%
2. Alexandru Andrei-PNL: 27%
3. Candidatul altui partid- 17%

În scenariul B, prefectul Florentina Stănculescu se apropie de Dumitru Beianu, un lucru important şi interesant, având în vedere că ea nu a făcut politică.

Scenariul B:
1. Dumitru Beianu- PNL: 47,5%
2. Florentina Stănculescu- PSD: 38,5%
3. Candidatul altui partid- 13,9%

Potrivit Giurgiu pe Surse, sondajul a fost realizat în municipiul Giurgiu, în luna octombrie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This