vineri, decembrie 2, 2022

Elevii NU şi-au primit bursele. Ministerul de Finanţe spune că a alocat banii şi a demarat o anchetă la nivelul judeţelor

Must Read
Potrivit edupedu.ro, mai mulți cititori le-au semnalat faptul că elevii nu au primit banii pentru bursele de merit, de performanță, de studiu și de ajutor social, deși termenul limită, prevăzut de Hotărârea de Guvern nr. 1138 din 14 septembrie 2022, este precizat clar în actul normativ: “la data de 15 a fiecărei luni, pentru luna precedentă”.
Materialul AICI

Banii sunt, anunţă reprezentanţii PSD care precizează că Ministerul Finanțelor nu doar că a alocat suma necesară – 1 miliard de lei, ba chiar a majorat-o la rectificare (+300 de milioane de lei).

„Trebuie doar ca fiecare primărie/consiliu județean să-și facă treaba și să ”tragă” banii de la unitățile locale ale Trezoreriei. Dacă sunt probleme/blocaje ar trebui comunicate rapid. De altfel ministerul Finanțelor a demarat o anchetă la nivelul județelor pentru a vedea care este situația de fapt și-i asigură pe părinți și elevi că orice disfuncționalitate va fi remediată urgent”, anunţă reprezentanţii PSD.

Ceea ce probabil se va întâmpla şi la Giurgiu, deşi cei de la Primăria Giurgiu au anunţat deja că nu au bani de burse(potrivit Giurgiu Tribune care a cerut un punct de vedere municipalităţii, în acest sens).

Sursă foto: Playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO: Cum au sărbătorit giurgiuvenii din Comana Ziua Naţională a României

Dublă sărbătoare, la Comana, de 1 Decembrie. Giurgiuvenii din comuna amintită au participat atât la manifestările dedicate Zilei Naţionale...

More Articles Like This