sâmbătă, decembrie 2, 2023

Haine, încălţăminte sport, parfumuri şi articole de marochinărie contrafăcute, confiscate în Vama Giurgiu

Must Read

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui autocar, mai multe articole vestimentare, de marochinărie, de parfumerie și încălțăminte sport,  toate purtând însemnele unor firme consacrate şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

În data de 19.10.2022, în jurul orei 23.45, polițiștii de frontieră giurgiuveni, au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autocar, aparținând unei firme  de transport internațional de persoane.

Cu această ocazie, colegii noștri au descoperit, în compartimentul marfă al mijlocului de transport, printre  bagaje,  123 articole vestimentare, 15 articole de marochinărie, 309 parfumuri și 216 perechi de încălțăminte sport, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit că bunurile descoperite aparțin unui cetățean român, în vârstă de 21 de ani.

Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru produsele sus-menţionate.

Bunurile, în valoare estimată de  168.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, se efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Comunicat de presă ITPF Giurgiu

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: Cum a fost la Giurgiu, de Ziua Naţională? VEZI AICI!

Sute de giurgiuveni din municipiu au sărbătorit împreună, azi, Ziua Naţională a României. Manifestările de 1 Decembrie au debutat...

More Articles Like This