vineri, iunie 9, 2023

Alpha Fighters Academy aduce aurul la GIURGIU. Alexandru Călineaţă, antrenat de Eduard Ingeaua, campion european la Kyokushin-Kan

Must Read

Ne mândrim cu asemenea tineri giurgiuveni, sportivi, respectiv antrenori, datorită cărora de Giurgiu se vorbeşte de bine, chiar şi peste hotare!

Un succes răsunător a obţinut Alexandru Călineaţă, sportiv antrenat de Eduard Ingeaua, care a obţinut titlul de campion european la Madrid, la campionatul de Kyokushin-Kan.

„Ieri, 24 Septembrie, la Madrid, a avut loc Kyokushin-Kan European Championship unde Alex a avut 3 meciuri pe care le-a câștigat fără drept de apel la categoria 16-17 ani, -60 kg, demonstrând din nou că Giurgiu este un oraș cu tradiție in artele marțiale de contact!

Este o mare reușită pentru el ca #sportiv, dar și pentru mine ca #antrenor, demonstrând astfel, împreună cu Alex, că disciplina, seriozitatea si ambiția de a fi cel mai bun sunt premisele succesului!

#Alpha_Fighters_Academy aduce aurul acasă!”, a scris Edi Ingeaua pe pagina sa de Facebook.

Felicitări, amândurora, dar şi celorlalţi sportivi giurgiuveni!

Vom reveni cu amănunte despre competiţia de la Madrid!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

OPINIE: Dacă eşti prost de mic, când eşti mare doar te joci! Atât de disperaţi sunt unii, că au ajuns să CRITICE organizarea unei...

Cred că au trecut mai bine de 2 luni de când vicepreşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera...

More Articles Like This