vineri, decembrie 2, 2022

Alpha Fighters Academy aduce aurul la GIURGIU. Alexandru Călineaţă, antrenat de Eduard Ingeaua, campion european la Kyokushin-Kan

Must Read

Ne mândrim cu asemenea tineri giurgiuveni, sportivi, respectiv antrenori, datorită cărora de Giurgiu se vorbeşte de bine, chiar şi peste hotare!

Un succes răsunător a obţinut Alexandru Călineaţă, sportiv antrenat de Eduard Ingeaua, care a obţinut titlul de campion european la Madrid, la campionatul de Kyokushin-Kan.

„Ieri, 24 Septembrie, la Madrid, a avut loc Kyokushin-Kan European Championship unde Alex a avut 3 meciuri pe care le-a câștigat fără drept de apel la categoria 16-17 ani, -60 kg, demonstrând din nou că Giurgiu este un oraș cu tradiție in artele marțiale de contact!

Este o mare reușită pentru el ca #sportiv, dar și pentru mine ca #antrenor, demonstrând astfel, împreună cu Alex, că disciplina, seriozitatea si ambiția de a fi cel mai bun sunt premisele succesului!

#Alpha_Fighters_Academy aduce aurul acasă!”, a scris Edi Ingeaua pe pagina sa de Facebook.

Felicitări, amândurora, dar şi celorlalţi sportivi giurgiuveni!

Vom reveni cu amănunte despre competiţia de la Madrid!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO: Cum au sărbătorit giurgiuvenii din Comana Ziua Naţională a României

Dublă sărbătoare, la Comana, de 1 Decembrie. Giurgiuvenii din comuna amintită au participat atât la manifestările dedicate Zilei Naţionale...

More Articles Like This