vineri, iunie 9, 2023

GALERIE FOTO: Giurgiuvenii, întrebaţi ce părere au despre aderarea României la spaţiul Schengen, într-o acţiune marca PES, PSD şi TSD Giurgiu

Must Read

Partidul Social Democrat, prin PES Activist România, a demarat o campanie la nivel naţional denumită „Românii merită în Schengen”, iar caravana a ajuns astăzi, 20 septembrie, şi în Giurgiu.

Alături de colegi din PSD şi din TSD, PES Activists Giurgiu au mers în municipiu şi i-au întrebat pe giurgiuveni ce părere au despre aderarea ţării noastre la Spaţiul Schengen, dacă susţin acest demers iar majoritatea a declarat că este de acord. De altfel, oamenii şi-au lăsat opiniile pe cărţi poştale ce vor ajunge la Consiliul Uniunii Europene.

Campania „Românii merită în Schengen” este o continuare firească a unui demers anterior, „România cere în Schengen”, care a permis depunerea, în anul 2015, a unei petiţii semnate de peste 50.000 de cetăţeni români la nivelul instituţiilor europene şi a condus la adoptarea unei rezoluţii de sprijin din partea Parlamentului European.

„Prima etapă a campaniei #RomâniiMerităÎnSchengen a constat în contactarea fiecărui decident european care poate influenţa în sens pozitiv aderarea României la spaţiul Schengen şi a preşedinţiilor la Consiliul UE. Ca urmare a mesajelor pozitive primite de la cel mai înalt nivel, continuăm campania printr-o acţiune prin care dorim să mobilizăm românii”, transmit reprezentanţii PES Activists România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

OPINIE: Dacă eşti prost de mic, când eşti mare doar te joci! Atât de disperaţi sunt unii, că au ajuns să CRITICE organizarea unei...

Cred că au trecut mai bine de 2 luni de când vicepreşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera...

More Articles Like This