vineri, martie 29, 2024

Deputat Cristina Elena Dinu: „Noul an şcolar va începe în toate unităţile de învăţământ, fără restricţii!”

Must Read

„Când lucrurile sunt făcute cu #profesionalism şi când deciziile sunt luate de specialişti, rezultatele se văd.

Noul an şcolar va începe în #toate unităţile de învăţământ, fără restricţii, deci #educaţia copiilor noştri nu va mai avea de suferit.

Ministrul social-democrat al #Sănătăţii a pus la punct un sistem sanitar care poate ține sub control pandemia, aşa cum s-a întâmplat în valurile 5 și 6. Astfel că, alături de informare și recomandări, #accentul se pune şi pe asigurarea tratamentelor, a medicamentelor și a centrelor de evaluare pentru #prevenirea cazurilor grave.

Din nefericire, pierderile din ultimii doi ani, cu USR în funcţii cheie şi în care #haosul a fost cuvântul de ordine în educaţie, nu le vom putea recupera. Eşecul şcolii on-line, închiderea şi redeschiderea unităţilor fără nicio noimă, toate şi-au pus amprenta asupra copiilor noştri, foarte mulţi au avut de suferit şi este important ca aceste #greşeli să nu se mai repete!”- preşedinte OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „Peste 10 miliarde de lei pentru fermierii români, în 2023!”

"PSD susţine agricultura din România, astfel că, anul trecut, s-au plătit 2,1 miliarde de euro, prin programele de sprijin...

More Articles Like This