joi, mai 2, 2024

GIURGIU PE SURSE: „Preşedintele CJ Giurgiu, executat silit pentru că a luat bani cu împrumut şi nu i-a restituit”. Răspunsul lui e… fabulos!

Must Read

Jurnaliştii de la Giurgiu pe Surse au publicat, seara trecută, un material incendiar şi EXCLUSIV în care au arătat faptul că preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu(PNL), a fost executat silit pentru că a luat bani cu împrumut şi nu i-a restituit. Apelul în acest proces se judecă pe 30 iunie.

Potrivit colegilor de la Giurgiu pe Surse, în ziua cu pricina “urmează să fie pronunţată soluţia judecătorului din cadrul Judecătoriei Giurgiu în dosarul civil nr. 5204/236/2022 prin care preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, contesta executarea silită cerută şi aprobată de către instanţă în dată de 14.02.2022. Este vorba despre o datorie de 127.683,15 lei, plus penalităţi, pe care Dumitru Beianu, pe persoană fizică, o are către Adrian Ghiris, un om de afaceri din Bucureşti.

Este vorba despre contractul cu nr.1372 din data de 23.09.2020, cu 4 zile înainte de alegerile locale, contract prin care Dumitru Beianu împrumută o importantă suma de bani de la Adrian Ghiris. Termenul de rambursare al creditului este 30.12.2020. Termenul nu este respectat.

În declaraţia de avere depusă de către preşedintele Consiliului judeţean, în data de 07.06.2021, acesta recunoaşte că are o datorie către Adrian Ghiris, dar valoare trecută în declaraţia de avere este de doar 60.000 lei.

În realitate, contractul de împrumut din data de 23.09.2020, încheiat la un notariat din Bucureşti, este de 800.000 lei”.

CITIŢI TOT ARTICOLUL DIN GIURGIU PE SURSE, AICI: https://giurgiupesurse.ro/exclusiv-pe-persoana-fizica-dumitru-beianu-presedintele-consiliului-judetean-giurgiu-este-executat-silit-pentru-ca-a-luat-bani-cu-imprumut-si-nu-i-a-restituit/

Dumitru Beianu le-a dat colegilor de la publicaţia menţionată un drept la replică, seara trecută. Ne permitem să spunem că, practic, nu neagă nicio informaţie dintre cele prezentate, dar, în stilu-i caracteristic, transformă dreptul la replică într-un mesaj foarte personal, cu atacuri subtile la persoane care n-au nicio legătură cu ceea ce îl vizează pe dumnealui.

Da, am semnat contracte însumând sute de milioane de euro în calitate de președinte CJG și am datorii.
Împrumutul respectiv, ca toate datoriile mele, figurează în vechea declarație de avere, dar nu mai figurează în următoarea deoarece avea scadență în anul în care a fost semnat.
În mare parte a fost achitat din suma de bani returnată de AEP candidaților pentru alegerile locale.
Am o dispută cu persoana menționată doar pe subiectul penalităților de întârziere exagerat de mari, dacă pot face mențiunea că am avut și o înțelegere verbală nerecunoscută ulterior.
Va decide instanța cine are dreptate
”, a scris, printre altele, Beianu, iar tot dreptul la replica poate fi citit AICI: https://giurgiupesurse.ro/dumitru-beianu-drept-la-replica/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Vasile Alexandru Dragoş este candidatul PSD la funcţia de primar al oraşului Bolintin Vale

Îi urăm bun venit în #Echipa_PSD_Giurgiu lui Vasile Alexandru Dragoş, candidatul nostru la funcţia de primar al oraşului Bolintin...

More Articles Like This