miercuri, februarie 21, 2024

TSD, mai puternic pe zi ce trece! Ce s-a discutat, weekendul trecut, la Şcoala de Pregătire Politică a TSD? CITEŞTE AICI!

Must Read

Timp de trei zile, între 8 și 10 aprilie, în cadrul întâlnirii Școlii de Pregătire Politică a Tineretului Social Democrat de la Cheile Grădiștei, s-au dezbătut atât subiecte legate de strategia de campanie pentru alegerile viitoare, cât și despre implicarea și rolul tinerilor în viitorul politicii românești.

Peste 100 de tineri din toată ţara au fost prezenţi la seminariile şi conferinţele din cadrul şcolii politice. Au fost organizate mai multe ateliere de lucru menite să formeze tinerii politicieni, în care s-au atins următoarele subiecte: educaţia, sănătatea, munca, importanţa comunicării în mediul online şi offline, drepturile omului, campania electorală, perspectivele următorilor 20 de ani, ecologizarea, precum şi problemele actuale ale tinerilor.

Preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu: „TSD este mai puternic pe zi ce trece! Consider că nu există o investiție mai bună pe care o țară o poate face decât în capacitățile și potențialul tinerilor săi. Avem nevoie de voci ale tinerilor. Ca societate, nu cred că putem supraviețui fără să ascultăm cu adevărat tinerii. Tinerii sunt în fruntea schimbării și inovării, iar mulți au spiritul de a face lucrurile să se întâmple. Trebuie doar să li se dea spațiul pentru a excela, și în PSD tinerii au vocile ascultate ” .

Mulțumim invitaților care ne-au împărtășit din experiența acumulată de-a lungul campaniilor anterioare și pentru sfaturile valoroase privind cariera politică: 

Marcel Ciolacu – Presedinte PSD , presedinte Camera Deputatilor

Paul Stanescu – Secretar General PSD, secretar PSD

Mihai Ghigiu – Presedinte Interimar TSD Romania

Adrian Marius Randunica – Secretar General TSD Romania

Alexandru Marius Dunca – Presedinte PSD Brasov

Lucian Romascanu – Ministrul Culturii

Stefan Radu Oprea – Purtator de cuvant PSD

Marius Budăi – Ministrul Muncii

Alfred Simonis –  Liderul PSD – Camera Deputatilor

Comunicat TSD Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This