miercuri, decembrie 6, 2023

Deputat Marian Mina: „PSD susține cel mai ambițios proiect național dedicat firmelor mici și mijlocii din România!”

Must Read

PSD susține cel mai ambițios proiect național dedicat firmelor mici și mijlocii din #România! Ne-am angajat, în Programul de guvernare, să sprijinim populaţia şi firmele #româneşti şi asta facem! Printr-o Ordonanţă de Urgenţă ce va fi aprobată, astăzi, în şedinţă de guvern, circa 4 miliarde de euro vor fi alocate firmelor româneşti de către ministrul #PSD al Finanţelor. Această sumă vine în completarea celor 10 miliarde de lei alocate deja programelor #IMM_Invest şi #IMM_Agro.

Astfel, noi programe de sprijin sunt lansate prin intermediul a 4 piloni strategici, respectiv programul Prima Casă și cele trei fonduri de garantare: Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, Fondul Român de Contra-garantare, Fondul de Garantare a Creditului Rural

La schemele de ajutor de stat sub formă de garanții – care acoperă maximum 90% din creditele bancare acordate pentru investiții şi/sau pentru susținerea activității curente – se #adaugă o componentă nerambursabilă, de maximum 10% din valoarea creditelor, care este finanțată integral din bugetul de stat.

IMPORTANT!! Prin programul #IMM_PROD este susținută industrializarea economiei, prin #RURAL_INVEST sunt finanţate afacerile din mediul rural, #GARANT_ CONSTRUCT este destinat sectorului construcțiilor iar #INNOVATION este conceput pentru a încuraja proiectele inovative bazate pe noile tehnologii- declaraţie preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This