sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO: Eveniment de excepţie, la Comana, de Ziua Femeii

Must Read

Tuturor ne era dor să ne putem reuni şi să ne bucurăm, cât mai mulţi, la ocazii speciale. Iar una dintre cele mai frumoase petreceri din judeţ, dedicată Zilei Femeii, a putut fi, din nou, organizată la Casa Comana. Sute de doamne şi domnişoare din comuna menţionată s-au reunit, într-un cadru deosebit, şi au petrecut împreună o seară de neuitat, oferită lor de către primarul Aurel Enache.

Printre invitaţii lui Aurel Enache la eveniment, s-au numărat şi preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina, preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu, prefectul de Giurgiu, Florentina Stănculescu, dar şi mai multe doamne director ale unor deconcentrate.

Muzică, voie bună, spectacol cu tinerii din comună, dar şi mâncare delicioasă ca la Casa Comana, toate acestea au fost ingredientele unei seri memorabile, aşa cum a reuşit Aurel Enache să facă în toţi anii dinaintea pandemiei.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

Primarul Aurel Enache a scris pe Facebook: „Anul acesta, am putut relua traditia de a sarbatori Ziua Femeii cu o petrecere pe cinste, in care doamnele din comuna Comana s-au simtit speciale! Jos palaria pentru femei! La multi ani!”

Primarul comunei Comana, Aurel Enache

La rândul său, preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook:

Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a oferit flori tuturor doamnelor prezente la eveniment

Primarul comunei Comana, Aurel Enache, a reuşit, şi anul acesta, să organizeze unul dintre cele mai frumoase evenimente dedicate Zilei Femeii. Îl felicit şi îi mulţumesc pentru invitaţia de a-i fi alături! Tuturor doamnelor şi domnişoarelor care au făcut o adevărată demonstraţie de forţă, iată, şi în ceea ce priveşte distracţia, le urez din nou La Mulţi Ani, să fie fericite, sănătoase şi iubite!”.

Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu

La #Comana, la unul dintre cele mai reuşite evenimente dedicate Zilei Femeii! Felicitări, domnule primar Aurel Enache, şi mulţumesc pentru invitaţie! Ca de fiecare dată, a fost o bucurie să fim împreună, într-o atmosferă de care ne era dor tuturor!”, a scris pe pagina sa de Facebook şi deputatul Cristina Elena Dinu.

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: Cum a fost la Giurgiu, de Ziua Naţională? VEZI AICI!

Sute de giurgiuveni din municipiu au sărbătorit împreună, azi, Ziua Naţională a României. Manifestările de 1 Decembrie au debutat...

More Articles Like This