marți, aprilie 23, 2024

OPINIE: PNL Giurgiu, (şi) mai multă campanie electorală, administraţie mai încolo?!

Must Read

Aţi spus că, dacă giurgiuvenii v-aleg pe voi, rupeţi mâţa-n şapte şi revoluţionaţi instant tot ceea ce înseamnă administraţia locală şi judeţeană! Aţi spus că, dacă giurgiuvenii v-aleg pe voi, imediat vine şi Guvernul şi ne umple de fonduri, pentru Spital, pentru salariile celor din asistenţa socială, pentru tot.

Aţi spus că, din prima zi, o să le-arătaţi voi PSD-iştilor cum se face administraţie. Un drac. În prima zi, doar v-aţi pozat „tăind panglici” la proiecte ale predecesorilor.

Sunteţi de 2 luni la butoanele Giurgiului şi se pare că mai dragă vă este campania electorală…

Între o lamentare despre „greaua moştenire” şi-o tăiere de panglică la un proiect PSD, între o postare despre Anghelescu- primarul care trebuie să adape, la Dunăre, un nou medic(vezi o postare a lui Dumitru Beianu despre Spitalul Giurgiu)-, aţi umplut giurgiuvenii de… respect cu promovarea obositoare a lui Horga, o tipă despre care Giurgiu habar n-avea, dar Dâmboviţa şi presa centrală au tras-o-n pix de nu s-a văzut. (CITEŞTE AICI- Cum trag milioanele la fata unui deputat cu lipici la contractele de la stat https://adevarul.ro/locale/targu-jiu/cum-trag-milioanele-fata-unui-deputat-lipici-contractele-stat-1_59959e0f5ab6550cb813c1c1/index.html)

Între două vorbe gen, acum, nah, Dumnezeu să vă ajute cu salariile, măi, băieţi, de la DGASPC şi însoţitori ai persoanelor cu handicap!, lansaţi multe poze cu voi, prin campanie. Am înţeles, trebuie să întoarceţi serviciul domnilor Toma Petcu şi Alexandru Andrei(care v-au scos mari boşi peste Giurgiu), dar Giurgiu n-are vreme să vă aştepte pe voi ca să vă săturaţi de poze pe toate afişele, în toate poziţiile!

Aţi câştigat Primăria şi Consiliul Judeţean. Aţi rezolvat problema salariilor de la DGASPC? Apoi, de două luni, însoţitorii persoanelor cu handicap din municipiu nu şi-au mai luat banii! Când vă duceţi să le daţi fluturaşi electorali şi multe promisiuni şi îi găsiţi plângând, ce dracului le spuneţi? V-a dat Guvernul ăsta al vostru cu care vă lăudaţi non-stop banii pentru ei? V-a dat Guvernul ăsta al vostru bani pentru subvenţia la căldură sau ne rupeţi buzunarele cu facturi record, sezonul acesta rece?

V-a dat, domnule Beianu, Guvernul ăsta al dumneavoastră înapoi cele 60 de miliarde pe care fostul preşedinte al CJ Giurgiu, Marian Mina, le-a alocat, din bugetul instituţiei, Spitalului, în lupta împotriva coronavirusului?

V-aţi apucat de circuitele alea, la Spital, ca să nu se mai intersecteze bolnavii cu oamenii care n-au COVID-19, circuite pentru care tot pe Mina îl criticaţi?

În afară de lamentări, inaugurarea podului de la Adunaţi(cea mai proastă lucrare văzută de giurgiuveni, de zici c-au pus limitatoare de viteză din 10 în 10 metri), în afară de poze cu Horga şi Petcu şi Alexandru pe la diverse întruniri de socializare, prin nordul judeţului, mai faceţi şi voi ceva pentru Giurgiu?

Alo, Guvern PNL, ţi-ai cocoţat oamenii în toate instituţiile publice din Giurgiu! Bagi şi matale bani, cum te-au lăudat domnii cu pricina, şi în judeţul acesta amărât şi nu doar în salariile lor frumoase?

La promisiuni şi pozişoare colorate, însoţite de textuleţe „simpatice” pe FB, nu vă întrece nimeni, dar la fapte… Dumnezeu cu mila!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: Giurgiuvenii din Bucşani au şansa, pe 9 iunie, să pună la conducerea Primăriei un om al comunei, un om serios şi gospodar....

Duminică, 21 aprilie, giurgiuvenii din Bucşani au onorat invitaţia social-democratului Sandu Toma de a participa la evenimentul de lansare...

More Articles Like This