vineri, septembrie 22, 2023

BREAKINGNEWS! Giurgiu mai are un ministru de care habar n-are!!! Noroc cu florile pentru Vica…

Must Read

Măi, fraţilor, s-au umplut ziarele centrale cu „realizările miniştrilor” de la Giurgiu, n-ai văzut aşa ceva! Realizări peste realizări, la grămadă, unele peste altele, de toate felurile şi gusturile aş adăuga, dacă-mi e permis… 

De pildă, ultima mare bombă, uriaşa realizare şi mega-soluţie găsită pentru dezvoltarea judeţului Giurgiu de către un alt „ministru” o reprezintă florile trimise Vicăi Blochina de către fostul şef Direcţia Regională de Drumuri și Poduri Craiova, Bogdan Bratu(Beche).

Cine, mă? Da, mă! Un domn despre care giurgiuvenii ştiu că, acu’ vreo câţiva ani, se pricepea de minune exclusiv să vândă… mici. Mici mici. Ce, nu e aşa?

Spynews.ro notează că: ” Este Vica Blochina curtată de încă un domn de nivel înalt? Celebra fostă balerină pare să primească multe atenții din partea unui domn care nu a fost reținut în ceea ce privește cadourile pe care i le-a făcut blondinei

Vica Blochina a întins o mulțumire publică spre Bogdan Bratu, care i-a oferit în dar flori şi diverse alte cadouri… pe care vedeta a ales să nu le divulge.

„Domnule ministru, vă mulțumesc pentru flori și cadouri,” a fost mesajul transmis de Vica Blochina, mesaj pe care l-a distribuit de pe feed-ul acestuia pe pagina sa, fix pentru a fi văzut de și mai multă lume”(tot articolul AICI https://spynews.ro/monden/vica-blochinao-noua-iubire-la-nivel-inalt-cine-este-barbatul-care-ia-umplut-bratele-cu-atentii-163560.html.)

A dracu’ treabă asta, auzi? Ne facem că n-am citit partea cu „şi alte cadouri”, dar să avem noi un alt ministru şi să nu ştim!? Şi cu ce realizare la DRDP Craiova, e? De băgat în istorie, nu alta: ditamai buchetul de flori pentru pisicuţa asta, fostă iubită a lui Piţurcă.

Acum, avem şi noi o curiozitate: de unde şi până unde îi mulţumeşte blonda lui Beche folosind apelativul „ministru”? Aşa i-o fi auzit pe amicii lui alintându-se reciproc: Ce faci, … domn’ ministru? Bine, domn’ ministru? Tu, domn ministru? Bine, bine, domn ministru…

Voci răutăcioase susţin că, de fapt, pe bileţelul ce a însoţit florile s-ar fi semnat cu mânuţa lui folosind apelativul respectiv. Plus poezioara pe care o ţine minte de pe Oracolul dintr-a VI-a: Aşa cum bea căprioara apă rece de izvor/ Aşa domn ministru mare o să fiu în viitor. XoXo

Mie mi-e teamă ca duomnişuara cu pricina să nu fi încurcat ministrul giurgiuvean! Că, deh, numa’ miniştri în oraşu’ ăsta, n-ai pomenit!

Maleficent

*Parţial, acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Butelie în flăcări, într-o locuință din Gostinari

Casa unei familii din localitatea Gostinari a fost în pericol, în această dimineață, după ce o butelie a luat...

More Articles Like This