joi, mai 30, 2024

Evazionist ilfovean, prins de poliţiştii din Giurgiu

Must Read

Un administrator al unei firme, bănuit că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 4.000.000 de lei, este cercetat pentru infracțiuni economice de polițiștii giurgiuveni.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu cercetează un bărbat, de 28 de ani, din comuna Vidra, județul Ilfov, bănuit de comiterea unor infracțiuni economice.

Bărbatul, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, în perioada anilor 2014-2015, a evidențiat în actele contabile și în alte documente legale ale societății, cheltuieli care nu au la bază operațiuni reale și alte operațiuni fictive.

Acesta a declarat autorităților fiscale, cheltuieli care nu au la bază operațiuni reale, respectiv achiziții în valoare totală de peste 25.000.000, cauzând un prejudiciu bugetului general consolidat în valoare de  4.000.000 de lei reprezentând impozit pe profit.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Nicolae Barbu şi echipa PSD Giurgiu continuă întâlnirile cu giurgiuvenii. „Giurgiu a stat pe loc, în ultimii 4 ani, iar oamenii vor schimbare”

Echipa de campanie a PSD Giurgiu şi candidatul social-democrat la funcţia de primar, Nicolae Barbu, au mers, seara trecută,...

More Articles Like This