duminică, mai 28, 2023

Masă lemnoasă, repartizată în judeţ, din arbori ce pun în pericol circulaţia pe DJ 411

Must Read

Consilierii judeţeni giurgiuveni au aprobat în cea mai recentă şedinţă un proiect de hotărâre privind aprobarea repartizării masei lemnoase obţinute din tăiereas arborilor limitrofi Drumului Judeţean 411(zona Iepureşti-Stâlpu-Bulbucata).

Potrivit referatului ce însoţeşte proiectul de hotărâre, Direcţia Judeţeană de Transport, prin adresa nr. 2686 din 24.10.2017, aduce la cunoştinţa Consiliului Judeţean faptul că, în zonele de siguranţă şi protecţie ale drumului judeţean DJ 411(zona Iepureşti-Stâlpu-Bulbucata) sunt arbori care prezintă un pericol pentru circulaţia rutieră.

Având în vedere starea de îmbătrânire, uscare şi putrezire a acestora DJT împreună cu Direcţia Silvică Giurgiu, Ocolul Silvic Ghimpaţi, au procedat inventarierea şi marcarea acestor arbori din care a rezultat conform actelor de punere în valoare o cantitate de 286 de metri cubi material lemnos.

Repartizarea va fi făcută astfel:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GIURGIU: Cod galben de ploi și descărcări electrice, până la ora 23:00

Astăzi, între orele 12:00-23:00, județul Giurgiu se va afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică...

More Articles Like This