duminică, mai 28, 2023

AUUUU, CAN-CAN I-A „LUAT”: ADI DĂ LA (TNL)GIURGIU, MEGA-PARANGHELIE CU MANELE: ”DAU CU ZARUL 6-5, N-AM NEVOIE DE SERVICI!”

Must Read

Viitorul politic al PNL sună… ca dracu! Mai ales ăla al PNL Giurgiu.

Recunoscut pentru tupeul maxim de pe Facebook, fără vreun minim talent politic de bun simţ, dar gestionând cu brio o reţea de „terorişti online” mici şi răi şi fără preocupări serioase, micul, dar ambiţiosul Chiran dă la Giurgiu, ajuns surprinzător de repede şefuţ pe la TNL, a ajuns, iată, şi pe prima pagină a unui tabloid. Vai, ce „surpriză”!
E, ce răi sunteţi! S-a distrat şi el, deh, un pic, cu băutură şî fomei, cu manele şî cu grei…

Dar tipii de la CAN-CAN o zic cel mai bine:

” CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmări fabuloase cu ”lupii tineri” ai opoziției. Tânărul PNL-ist Adrian Chiran și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu brigada lui de primari. A rezultat o mega-paranghelie cu manele, unde s-au cosumat zeci de litri de vin și alte băuturi, până aproape de dimineață.

Adrian Chiran este președintele TNL – Giurgiu, vicepreședinte al PNL – Giurgiu și vicepreședinte al TNL, la nivel național. La o vârstă fragedă, s-a impus printre “grei”, iar specialiștii îi prevăd un viitor măreț pe plan politic. Tânărul originar din Giurgiu a împlinit, recent, 20 de ani. Și, în weekend, a organizat o petrecere de excepție. De unde nu au lipsit, logic, băuturile fine și manelele.

A fost o noapte îmbibată în zeci de litri de alcool, cu bani aruncați la lăutari în cinstea sărbătoritului și multă, multă voie bună. Adrian Chiran a fost, așa cum era de așteptat, sufletul petrecerii. Președintele TNL-Giurgiu s-a aflat în centrul atenției și a făcut un show de zile mari în localul unde a avut loc dezmățul. A dat zeci de dedicații și nu s-a despărțit nicio clipă de lăutarii responsabili cu întreținerea atmosferei.Paharul cu vin a fost alt “prieten” de nădejde al lui Adrian Chiran.
L-a avut, permanent, în mâna dreaptă și l-a ridicat în aer în momentul în care colegii de partid îi transmiteau dedicații. Pentru prestația lor, lăutarii prezenți la petrecere au fost răsplătiți cum se cuvine de tinerii PNL-iști, care i-au umplut, pur și simplu, de bani.La paranghelia care a avut loc în weekend-ul recent încheiat, Adrian Chirian s-a autointitulat “senatorul”, iar alți colegii din organizația de tineret a PNL Giurgiu erau alintați  “primari”. ”Lupii tineri” ai opoziției au avut și un refren preferat, pe care lăutarii l-au strigat din toți plămânii. “Dau cu zarul 6-5, n-am nevoie de servici”, au fost cuvintele care i-au adus pe junii politicieni în pragul extazului.ÎNTREGUL ARTICOL, AICI: https://www.cancan.ro/senatorul-brigada-lui-de-primari-au-facut-mega-paranghelie-cu-manele-dau-cu-zarul-6-5-n-nevoie-de-servici-19642778P.S. Brigada de „primari” era formată de fapt din trei: „primarul de la Gostinari”, fiul veșnicului candidat pierzător de la PNL.

Păi, ce faceţi, mă, PNL-iştilor, ce faceţi? To’ma voi, voi ăia care strigaţi la adversari că huo manele, că huo petreceri, că pepsi cu vin, că câr că mâr? Sunteţi praf, zău! Iote, de mici îi învăţaţi p-ai voştri la d-astea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GIURGIU: Cod galben de ploi și descărcări electrice, până la ora 23:00

Astăzi, între orele 12:00-23:00, județul Giurgiu se va afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică...

More Articles Like This