sâmbătă, iunie 22, 2024

Microbuz în valoare de 45.000 de lei, căutat de autorităţile din Belgia, descoperit la P.T.F. Giurgiu

Must Read

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetăţean român, care conducea un autovehicul marca Mercedes Vito, în valoare de 45.000 de lei, căutat pentru confiscare de autorităţile belgiene.

În data de 16.02.2018, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român M.P, în vârstă de 49 ani, la volanul unui autovehicul marca Mercedes Vito, înmatriculat în Belgia.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează în bazele de date ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Belgia în data de 19.01.2018.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul român a declarat că autoturismul nu îi aparţine, el fiind contactat de un cetăţean român să-l conducă până în localitatea Ruse – Bulgaria, fără a cunoaşte faptul că maşina este căutată de autorităţile din Belgia.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de 45.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

 

Poliţia de Frontieră Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This